Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2012. Augusztus 07. 05:00, kedd | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Drogozás közben filmezte magát a sztár

Drogozás közben filmezte magát a sztár

Katy Perry exférje, Russell Brand videóra vette, amint beheroinozza magát, és teljesen szétesik az agya a kábulattól.

Több szempontból is jól járt Katy Perry, hogy tönkrement a házassága Russell Branddel. Egyrészt a komikus nem hordja el a ruháit, másfelől pedig nem kell attól tartania, hogy mikor lesz ismét a drogok rabja a színész. Russ ugyanis még mindig irigykedve gondol vissza régi önmagára, amikor az önpusztítás volt az életcélja. Ha nem győzködné egyfolytában magát, hogy a kábítószerekre rámegy mindene, gondolkodás nélkül feladná a hírnevet, a pénzt, a karriert és a nőket, hogy újra függő lehessen.

Minderről a BBC legújabb dokumentumfilmjében beszélt a brit színész. Az őszinte interjút pedig egy sokkoló videó képeivel törik meg, amiben Russell heroinszívás közben látható. A teljes agyi kábulatban végződő felvétel Brand húszas éveiben készült, de ezidáig csak néhány barátja láthatta. Most azonban az egész világ szeme elé tárta, hogy megmutassa a drogozás poklát. Bár a szavai nem pont a fiatalok elrettentését eredményezik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.