Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2017. Február 15. 08:00, szerda | Helyi sport
Forrás: MKCSE

Dunaújváros 2.0

Dunaújváros 2.0

Öt napon belül másodszor találkozik egymással a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club és Dunaújvárosi Kohász KA csapata.

Előző hétvégén a bajnokságban remekül tartotta magát az MKC a több válogatott kerettaggal is pályára lépő Újváros ellen. Ezen a szerdán már a Magyar Kupa negyeddöntőben találkozik egymással a két együttes, ezúttal már Mosonszolnokon.

Varga József az MKC vezetőedzője: "Megpróbáljuk felborítani a papírformát, úgy mint Fehérváron az előző körben. Készülünk keményen, hiszen egy mérkőzésen dől el minden, viszont a döntetlen most nem nekünk kedvez. Abban biztos vagyok, hogy jobban felszívja magát a Dunaújváros, mint a bajnokin. Azért is gondolom ezt, mert szerintem az egyetlen lehetőségük arra, hogy nemzetközi szinten is játszhassanak egy a sikeres Magyar Kupa szereplés függvénye. Ráadásul a játékoskerete és a rutinja is az ő győzelmük ellen szól."

Az MKC az Alba Fehérvár elleni döntetlennel, míg a Kohász a Szekszárd legyőzésével jutott el eddig. A dupla mérkőzésnek köszönhetően mindkét csapat tanulhat az első találkozón elkövetett hibákból. A hazai pálya remélhetőleg kedvez Dombiéknak és hasonló játékkal, mint a bajnokin, sikerülhet az, ami még soha. Klubtörténeti siker előtt áll ugyanis a Mosonmagyaróvár, hiszen az Dunaújváros legyőzésével már a Final Four-ba jutna a csapat.

A Magyar Kupa negyeddöntőinek párosításai:

2017. február 15. 18:00 Mosonmagyaróvár KC - Dunaújvárosi Kohász KA

2017. február 15. 18:00 DVSC KKFT - Érd

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 07:43, szerda | Bulvár

Folyóba zuhant és életét vesztette fényképezés közben egy 13 éves magyar fiú Norvégiában

A Bondhuselva folyóba esett és meghalt egy 13 éves magyar fiú a délnyugat-norvégiai Sunndal város mellett hétfőn, miközben fotót szeretett volna készíteni a tájról

2024. Augusztus 14. 07:42, szerda | Belföld

NGM: népszerű az otthonfelújítási program

Népszerű az otthonfelújítási program, a kormány folyamatosan vizsgálja, hogyan teheti még egyszerűbbé a pályázati folyamatot - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 14. 07:40, szerda | Belföld

Szerdától harmadfokú hőségriasztás lép érvénybe

Szerdától vasárnapig harmadfokú hőségriasztás lép érvénybe - olvasható a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján.

2024. Augusztus 14. 07:38, szerda | Sport

Hazai döntetlennel búcsúzott a Ferencváros

A Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott a keddi visszavágón a vendég Midtjyllanddal, amely így 3-1-es összesítéssel jutott tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójából.