Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2017. Március 07. 23:16, kedd | Helyi

Egyedi fotókönyvek – őrizd meg a legfontosabb pillanatokat

Egyedi fotókönyvek – őrizd meg a legfontosabb pillanatokat

Az évek során rengeteg családi emléket és nevezetes eseményt örökítünk meg, amelyeket szeretnénk a lehető legmegfelelőbb módon megőrizni.
A Sooters-nél lehetőséged nyílik egy teljesen egyedi, a te igényeidnek és elképzeléseidnek megfelelő összeállításban megőrizni az általad legfontosabbnak vélt emlékeidet, hosszú távra. Ügyintézőink segítségedre lesznek abban, hogy mindig a legjobb és legmegfelelőbb minőségben lásd viszont a megörökített képeidet. Akár személyesen az érintőképernyős terminált kell mindössze segítségül hívnod. Akár egy, de maximum három óra alatt hozzájuthatsz fotóidhoz. A szolgáltatás igénybevétele ingyenes, adathordozó eszköz, pendrive-on keresztül az előre kiválasztott képeket kell behoznod, és a nyomtatást csak ránk kell bíznod. Neked csak a képek kiválasztásával kell foglalkozni, valamint sorrendjüket meghatároznod. Fotókra minden esetben garanciát vállalunk, így a Sooters fotóelőhívást kockázat nélkül kipróbálhatod.

A szolgáltatás rendkívül gyors, hiszen még akár az aznap kiválasztott képeidet legkésőbb három, de akár már egy órán belül is kézbe veheted. Amennyiben kiválasztottad a legszimpatikusabb megoldást, már csak ki kell választanod a legmegfelelőbb képeket, amelyeket a fotókönyvben szeretnél viszontlátni, és pár óra elteltével saját kezedben tarthatod az egyedi és különleges könyvet! A szerkesztési díj igényeid felmérése alapján kerül felszámolásra, ezután kollegáink felveszik veled a kapcsolatot. Miután az egyeztetés megtörtént, a fotókönyv minden esetben a megbeszéltek alapján fog elkészülni, és miután a látványtervet összeállítottad, máris a kezedbe veheted a már elkészült egyedi könyvet. Fotókönyv-készítő szoftverünk segítségével még kényelmesebben, akár otthon a fotelből is kiválogathatod kedvenc képeidet.

A szoftver nem egy megszokott program, segítségével kreativitásod is könnyen kibontakoztathatod. Mutasd meg, hogy miben egyedi a te válogatásod! Lehetőség van egyéni szövegekkel is a személyre szabhatóságra, ha esetleg a válogatás közben meggondolnád magad, akár más, változatos háttérrel is variálhatsz, így nem kell elölről kezdened a szerkesztést. Az élethű 3D képnézegető segítségével láthatod a végeredményt. A szoftver letölthető, bőr, vászon, illetve szövet borítású fotókönyvekhez ajánljuk használatát. A kevésbé számítástechnikai világban jártas felhasználóink is könnyedén eligazodhatnak a képválogatásban, amennyiben az online fotókönyv felületet választják. Már a megrendelés napján is kézbe veheted a fotókönyvet.

Az XL A4 fotókönyv esetén akár 378 képet, XXL négyzetes 20x20 cm-es méret esetén pedig 270 fotót foglalhatnak magukba. A fotókönyvek ára a felhasznált oldalak számától, a választott borító típusától függ! Az oldalakon több képet is elhelyezhetsz , ezért a képek száma nem befolyásolja a könyv árát. Utazási, születési, esküvői fotókönyvekkel is megörvendeztetheted magad és családod úgyszintén! A legboldogabb pillanatok akár ajándékként, vagy saját részre most magadénak tudhatod gyorsan, kényelmes és egyszerű ügyintézés mellett.
Válaszd az időtállóságot és a minőséget!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 01. 16:09, csütörtök | Sport

Kassa ralin járt a Jobbágy - Maricsek versenyzőpáros!

Beszélgetés Jobbágy Ákos autóversenyzővel a 50. Garrett Rally Košice 2024 után.

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.