Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2021. December 10. 08:37, péntek | Helyi

EKG készülékkel támogatja a Karolina Kórház-Rendelőintézetet a Marcus cégcsoport

EKG készülékkel támogatja a Karolina Kórház-Rendelőintézetet a Marcus cégcsoport

A partnerek év végi megajándékozása helyett, idén is jótékonysági célt szolgált a Marcus cégcsoport. Ezúttal a Karolina Kórház-Rendelőintézetet számára egy EKG készüléket adtak át műszerkocsival együtt.

A Marcus cégcsoport egy több, mint egymillió forint értékű EKG készülékkel és a hozzátartozó felszerelésekkel, valamint az osztályon ápoltak táplálására szolgáló speciális tápszondával támogatta a Karolina Kórház-Rendelőintézet Intenzív Osztályát.

A műszereket december 9-én adták át, ahol Pongrácz Balázs, a Marcus cégcsoport tulajdonosa elmondta, tavaly döntöttek úgy, hogy partnerei év végi megajándékozása helyett inkább jótékony célra fordítják az erre elkülönített költségkeretüket. Tavaly „100 Mosoly Projekt” elnevezésű programjukkal száz hátrányos helyzetű gyermeknek vásároltak karácsonyi ajándékot.

Az idei évben célkitűzése volt a cégcsoportnak, hogy olyan támogatást nyújtson, ami a koronavírus-járvány elleni védekezésben, a frontvonalban dolgozókat segíti.

A felajánlást a kórház főigazgatója, Dr. Takler Ágnes köszönte meg, aki elmondta, az átadott műszer az intenzív terápiában rendkívül fontos és gyakran használt műszer.

Az átadón részt vett dr. Nagy István agrárminiszter, a térség országgyűlési képviselője is, aki szintén megköszönte a Marcus cégcsoport felajánlását, főként ebben a nehéz időszakban, valamint megköszönte az egészségügyi dolgozók fáradhatatlan munkáját.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.