Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Február 17. 09:54, vasárnap | Helyi
Forrás: Goodwill

Élelmiszerrel segített az AQUA Kft.

Élelmiszerrel segített az AQUA Kft.

Az AQUA Szolgáltató Kft. csapata ismét bizonyította, hogy kész összefogni, ha a rászorulók megsegítéséről van szó.

Karácsonykor az országos „cipősdoboz” akcióban vettek részt, melynek során a munkatársak felajánlásának köszönhetően 14 ajándékcsomagot adtak át a mosonmagyaróvári Baptista Szeretetszolgálatnak. A szervezet munkatársai az ajándékokat eljuttatták az arra rászoruló családoknak és gyerekeknek. Ezúttal a mosonmagyaróvári hajléktalanok életkörülményin igyekeznek javítani az AQUA munkatársai az általuk felajánlott tartós élelmiszerekkel.


A karácsonyi „cipősdoboz” akció sikerén felbuzdulva „Hozz egy kiló élelmiszert!” felhívással szervezett gyűjtést az AQUA Kft. két munkatársa az év elején a Mosonmagyaróvári Hajléktalanszálló és az ott segítséget kereső hajléktalanok támogatására. A hajléktalanszálló vezetését Orosz Bernadett ügyfélszolgálati vezető az év elején kereste meg, hogy megtudja, milyen segítségre lenne leginkább szükségük. Ezt követően hirdette meg a szakszervezet és az AQUA vezetésének támogatásával azt az élelmiszergyűjtő akciót, melynek keretében arra kérték a szociálisan érzékeny kollégákat, hogy egy-egy kilogramm tartós élelmiszerrel támogassák a hajléktalanokat. A cél az volt, hogy minden rászorulónak jusson étel az asztalra. A felhívás hatására az AQUA munkatársai konzerveket, cukrot, lisztet, rizst, citromlevet, kakaóport, tésztaféléket, kekszeket, zacskós levest, tartós vajat, tejet és egyéb élelmiszereket ajánlottak fel, többen saját készítésű lekvárral, befőttel és savanyúsággal is hozzájárultak a gyűjtéshez. Az összegyűlt jelentős mennyiségű élelmiszert,  amivel az AQUA gárdája a rászoruló hajléktalanok mindennapjainak megkönnyítéséhez járul hozzá  Gláser Frigyes szakszervezeti vezető és Orosz Bernadett ügyfélszolgálati vezető február 15-én, pénteken délelőtt adta át Szépe Istvánnak, a Mosonmagyaróvári Hajléktalanszálló vezetőjének.


Az Aqua Szolgáltató Kft. a mosonmagyaróvári térség víziközmű szolgáltatója, mely jelenleg 23 településen összesen közel 80.000 fogyasztót szolgál ki. A cég fő feladatának tekinti, hogy ügyfeleinek egészséges ivóvizet biztosítson és a háztartásokban keletkező szennyvizet a lehető legkörnyezetbarátabb módon kezelje és juttassa vissza a természetbe. A feketeerdei ivóvízbázis, mely Mosonmagyaróvárt és környékét is ellátja egészséges, tiszta ivóvízzel, Közép-Európa legjelentősebb vízkészletével rendelkezik. Vizeink védelmét az Aqua Szolgáltató Kft. küldetése középpontjába állítja. 2011-ben a cég megkezdte a kiváló minőségű feketeerdei ivóvíz palackozását Szigetközi Friss Víz néven.
További információk találhatók a cég honlapján: www.aquakft.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.