Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2017. Március 07. 23:19, kedd | Helyi

Életre szóló kalandok

Életre szóló kalandok

Egy applikáció, amelynek segítségével Magyarország legszebb és legféltettebb kincseire bukkanhatsz, sőt elismeréseket, ajándékokat szerezhetsz be? Igen!

Ez nem más, mint a ViaGo, itt minden rólad szól! Keltsd életre kalandvágyad, csatlakozz egy izgalmas közösséghez, szerezz új barátokat, ismeretségeket! Az alkalmazás segítségével könnyedén rálelhetsz az ország legkülönlegesebb helyeire, miközben rengeteg programötlettel ismerkedhetsz meg, amit, ha teljesítesz, garantált ajándékokban részesülsz. Találd meg a legszebb és legizgalmasabb helyeket, tájakat és túrapontokat és ne maradj le a legjobb lehetőségekről. Számos ismert- vagy kevésbé ismert hely van az országban, amiről eddig talán nem is volt tudomásod, és ami nem mindennapi kincseket rejt.

Ha készen állsz a nagy kalandra, nincs más hátra, mint teljesíteni az előtted álló kihívást! Regisztráció, kaland kiválasztása, szállás lefoglalása és applikáció letöltése után nincs is más hátra, mint elpakolni az útra szánt elemózsiát és szükséges eszközöket, és már indulhatsz is, hogy felfedezd a legígéretesebb, legizgalmasabb helyszíneket! Itt minden kaland és élmény kizárólag rólad szól!

A játék során elismeréseket zsebelhetsz be ismerőseidtől, miután megosztottad merre jársz és milyen kalandokban vettél részt. Az applikáció ebben is a segítségedre van, hiszen a GPS koordináták elmentése után könnyedén igazolhatod hol jártál a kaland helyszínein, pontokat, jelvényeket, csábító kedvezményeket, ajándékkártyákat is magadénak tudhatsz. A garantált ajándékok mellett pontjaidat is felhasználhatod, kedvezményekre beválthatod. Minden teljesített kalandot ugyanis online jelvényekkel és pontokkal díjazunk. Amennyiben elegendő pontot gyűjtöttél össze, büszkeséget kivívó címekre és garantált ajándékokra válthatod be, például kitűző, amit a gyerekek is szeretnek, de van kedvezménykártya, póló, fotókönyv, strandtörölköző. Emellett maradék pontjaidat szintén beválthatod kedved szerint. Gazdálkodhatsz velük, kedved szerint. Minél több pontot szerzel, annál értékesebb ajándékkal és kedvezménnyel kedveskedünk. Hírnevet is szerezhetsz, toplistánk bárki számára megtekinthető, így mindenki láthatja, ha ügyesen teljesítesz, akár mesterré vagy top kalandorrá is válhatsz. A közösségi felületünkön így rajongókra, barátokra és követőkre is lelhetsz.

Abban az esetben, ha nem rendelkezel éppen internetes kapcsolattal a mobilodon, ne ess kétségbe, hiszen tárolja az adataidat, és amint sikerül kapcsolódnod az internetre, frissíti az eredményeidet. Ingyenes applikációhoz könnyedén hozzájuthatsz, a regisztrációkor megadott felhasználóneveddel jelentkezz be és jelszavaddal, és már indulhat is a kaland! Miután a neked megfelelő eseményt kiválasztottad, hozzá kell adnod a függő kalandokhoz, szállást és jegyet is vásárolhatsz a ViaGo-n keresztül. A legtöbb kaland magyar városokhoz kötődik, hiszen biztosak vagyunk benne, hogy mindenki felfedezhet olyan helyeket, amelyek igazi kincseket rejtenek. Ne hagyd ki életed legjobb kalandját!

Címkék: utazás, viago

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.