Városlista
2024. augusztus 5, hétfő - Krisztina

Hírek

2015. Június 20. 10:34, szombat | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Elfogatóparancs volt ellenük érvényben

Elfogatóparancs volt ellenük érvényben

Egy nap alatt nyolc körözött személyt fogtak el a rendőrök Győr-Moson-Sopron megyében.

Győr belterületén ellenőriztek a rendőrök 2015. június 19-én 8 óra 15 perckor egy 61 éves férfit, majd 16 óra 20 perckor egy 27 éves férfit, akik ellen a Győri Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja rendelt el körözést. A rendőrök a férfiakat – előállításukat követően – jogerős büntetésük letöltésére a Győri Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Győr-Sziget városrészben 15 óra 40 perckor igazoltattak a járőrök egy 58 éves győri férfit. Személyi adatainak ellenőrzésekor megállapították, hogy ellene a Győri Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A járőrök a férfit elfogták, előállították, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Téten egy 30 éves férfit fogtak el a rendőrök, aki ellen a Győri Járásbíróság garázdaság vétség elkövetése miatt adott ki körözést. A járőrök a férfit a Győri Rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vételét követően a győri fogdába vitték.

A mosonmagyaróvári rendőrök 18 óra 50 perckor Mosonszolnok belterületén igazoltattak egy 56 éves férfit és egy 46 éves nőt. Ellenük a Siófoki Járásbíróság személyi szabadság megsértése bűntett elkövetése miatt bocsátott ki elfogatóparancsot. A járőrök a férfit és a nőt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették.

A Győri Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparanccsal körözte azt a 20 éves és 44 éves férfit, akiket 2015. június 19-én a járőrök Mosonmagyaróvár belterületén fogtak el. A rendőrök a két férfit előállították, majd a Győri Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 04. 09:33, vasárnap | Sport

Major Veronika bronzérmes női sportpisztolyban

Major Veronika nagyszerű teljesítménnyel, a döntő közben szétlövést is nyerve bronzérmet szerzett a női sportpisztolyosok szombati fináléjában a párizsi olimpián Chateauroux-ban.

2024. Augusztus 04. 09:31, vasárnap | Belföld

Felszentelték a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Bözödújfalu immár nemcsak a falurombolás, hanem a közösség kitartásának, összefogásának és újjászültésének jelképe is