Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2023. Március 23. 14:27, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Elfogták a hegyeshalmi rongálót

Elfogták a hegyeshalmi rongálót

Elfogták a rendőrök azt a 34 éves férfit, aki nemrégiben több tulajdont is megrongált Hegyeshalomban.

Autókat, házakat, kerítéseket rongált meg egy férfi Hegyeshalomban még március 9-én, az éjszakai órákban. A rendőrség adatai szerint összesen nyolc helyszínen, Hegyeshalomban a Fő utcán, a Pozsonyi úton, illetve a Szérű soron rongáltak, ezzel több százezer forint értékű kárt okozozott.

A rendőrség az ügyben – egy kamera felvételeinek felhasználásával – felhívást jelentetett meg, és az állampolgárok segítségét kérte az elkövető beazonosításához, amely végül sikerre vezetett. A nyomozók az ügyben tanúkat hallgattak meg, és az eljárás során beszerezett adatok elemzését és értékelését követően egyértelműen beazonosították a bűncselekmények elkövetőjét.

Az információk birtokában a mosonmagyaróvári rendőrök március 21-én a hajnali órákban hegyeshalmi otthonában elfogták a 34 éves fiatalembert, akit a rendőrkapitányságra történő előállítását követően két rendbeli rongálás vétsége, lopás, illetve garázdaság vétsége elkövetése miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

A férfi a nyomozóknak a bűncselekmények elkövetését beismerte, a részére bemutatott kamerafelvételeken magát felismerte, és elmondta, hogy az esetet megelőzően alkoholt fogyasztott, majd az utcán tört, zúzott, azonban tettére nem tud megfelelő magyarázatot adni, de azt nagyon megbánta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.