Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2023. Március 23. 14:27, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Elfogták a hegyeshalmi rongálót

Elfogták a hegyeshalmi rongálót

Elfogták a rendőrök azt a 34 éves férfit, aki nemrégiben több tulajdont is megrongált Hegyeshalomban.

Autókat, házakat, kerítéseket rongált meg egy férfi Hegyeshalomban még március 9-én, az éjszakai órákban. A rendőrség adatai szerint összesen nyolc helyszínen, Hegyeshalomban a Fő utcán, a Pozsonyi úton, illetve a Szérű soron rongáltak, ezzel több százezer forint értékű kárt okozozott.

A rendőrség az ügyben – egy kamera felvételeinek felhasználásával – felhívást jelentetett meg, és az állampolgárok segítségét kérte az elkövető beazonosításához, amely végül sikerre vezetett. A nyomozók az ügyben tanúkat hallgattak meg, és az eljárás során beszerezett adatok elemzését és értékelését követően egyértelműen beazonosították a bűncselekmények elkövetőjét.

Az információk birtokában a mosonmagyaróvári rendőrök március 21-én a hajnali órákban hegyeshalmi otthonában elfogták a 34 éves fiatalembert, akit a rendőrkapitányságra történő előállítását követően két rendbeli rongálás vétsége, lopás, illetve garázdaság vétsége elkövetése miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

A férfi a nyomozóknak a bűncselekmények elkövetését beismerte, a részére bemutatott kamerafelvételeken magát felismerte, és elmondta, hogy az esetet megelőzően alkoholt fogyasztott, majd az utcán tört, zúzott, azonban tettére nem tud megfelelő magyarázatot adni, de azt nagyon megbánta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Július 27. 09:47, szombat | Sport

Szoboszlai góljával győzte le a Real Betist a Liverpool

Szoboszlai Dominik találatával a Liverpool FC labdarúgócsapata 1-0-ra nyert a Real Betis ellen a pénteken Pittsburghben rendezett felkészülési mérkőzésen.

2024. Július 27. 06:00, szombat | Életmód

A Magyar Posta saját halottjának tekinti a Szankon elhunyt kézbesítőt

A Magyar Posta saját halottjának tekinti a Szank településen elhunyt kézbesítőt, akit munkavégzés közben rovarcsípés ért, és a fellépő allergiás reakció következtében meghalt - közölte a Magyar Posta Zrt. pénteken az MTI-vel.