Városlista
2022. január 27, csütörtök - Angelika

Hírek

2022. Január 04. 09:28, kedd | Helyi

Elismerésben részesültek a nővérek

Elismerésben részesültek a nővérek

Czeber Szilvia, Garai Csilla, Horváth Lászlóné, Péter-Héderi Zoltánné és Szabó Anikó, a Karolina Kórház csecsemő- és gyermekosztályának nővérei vehették át a Magyar Orvosi Kamara megyei szerveztének elismerését.

A Magyar Orvosi Kamara Győr-Moson-Sopron megyei területi szervezete, a Karolina Kórház - Rendelőintézet Csecsemő- és gyermekosztályának öt nővérét tüntette ki, team munkájuk elismeréseként.

A tavaszi osztálybezárás ideje alatt négy nővér a felnőtt ápolásban vett részt, míg egy nővér a gyermek szakellátásban dolgozott.

Forrás:Magyar Orvosi Kamara Győr Moson Sopron Megyei Területi Szervezete Facebbok oldal

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 27. 14:08, csütörtök | Helyi

Rongálás a felújított várfalon - 100 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlottak fel

Nemrégiben fejeződött be a várkapu és várfal teljes felújítása, azonban máris rongálás történt az épületen. Az Óvári Gazdász Szövetségen keresztül, 100.000 forint nyomravezetői díjat ajánlottak fel.

2022. Január 27. 12:08, csütörtök | Helyi

Forgalomból kivont autóval közlekedett - Hárman sérültek meg a balesetben

Hárman sérültek meg abban a balesetben, ami szerda este történt a Bauer Rudolf és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében.

2022. Január 26. 08:21, szerda | Helyi

Új, interaktív csapatjáték a Futurában

Kiterjesztett valóság technikájával várja az érdeklődőket a Futura négy darab új terminálja, amiken a jövőben a geológia témakörével ismerkedhetnek meg közelebbről kicsik és nagyok.

2022. Január 24. 14:24, hétfő | Helyi

Győry Domonkos új könyvét mutatják be a Huszár Gál Városi Könyvtárban

Az év első könyvbemutatójára várják az érdeklődőket február 1-jén, kedden 17 órától a Huszár Gál Városi Könyvtárban. Ezúttal Győry Domonkos új kötetét mutatják be.