Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2011. December 08. 14:22, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTv

Elismerte a bűncselekményt „hazánk legismertebb embere” - Videó

Elismerte a bűncselekményt „hazánk legismertebb embere” - Videó

Elismerte a bűncselekmény elkövetését az a két férfi, akiket a pénzszállító múlt heti kifosztásával gyanúsít a rendőrség.

A Hír TV Rájátszás című műsorában Fülöp Valter, a fővárosi rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese elmondta: a két gyanúsított egyelőre nem működik együtt a hatóságokkal, így a bűncselekmény elkövetésének körülményei nem ismertek. A rendőri vezető hozzátette, hogy ha vannak még olyan személyek, akik részt vettek a bűncselekményben, azok társaik sorsára fognak jutni.

A gyanúsítottakat Budapesten fogták el, a milliárdos zsákmány egy része előkerült. A bűntény rekordnak számít, hiszen ez volt Magyarország kriminalisztikai történetében a legnagyobb sikkasztás, amelyre fény derült.

Címkék: pénzszállító

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 06:00, szerda | Kék hírek

BRFK: elfogtak két férfit, akik Forma-1-es jegyek ígéretével vertek át embereket

Elfogtak két férfit, akik a Forma-1 Magyar Nagydíjra és más rendezvényre szóló, de valójában nem létező jegyek ígéretével vertek át embereket

2024. Augusztus 13. 07:54, kedd | Kék hírek

Nagy értékben foglalt le autókat a NAV egy adócsaló cégtől

Több mint 157 millió forint értékben foglalt le autókat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy gépjármű-kereskedő cégtől, amely folytatólagosan szabálytalanul teljesítette adókötelezettségét.

2024. Augusztus 09. 08:07, péntek | Kék hírek

Vádat emeltek egy iskolaőr ellen, aki egy hetedikes kislányt zaklatott