Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. Március 27. 05:00, szerda | Külföld
Forrás: mti

Előállították az olasz Camorra bűnszervezetet fegyverellátóit

Előállították az olasz Camorra bűnszervezetet fegyverellátóit

A dél-olasz Camorra bűnszervezetet fegyverrel ellátó bűnözői csoport 22 tagját állították elő az olasz és az osztrák hatóságok, közel 140 fegyvert és több mint 1600 lőszert foglaltak le mintegy 160 millió forint értékben

- közölte az európai uniós ügyészségi szervezet (Eurojust) kedden. A tájékoztatás szerint az olasz szervezett bűnözői csoport előállított 20 tagja mellett elfogtak két osztrák fegyverkereskedőt, akik az egy évig tartó nyomozás ideje alatt több mint 800 pisztolyt és legalább 50 Kalasnyikov géppisztolyt adtak el a csoportnak.

Az Olaszországban és Ausztriában lefoglalt fegyverek között pisztolyok, köztük 20 revolver, vadászpuskák, és különböző típusú gépkarabélyok vannak a hozzájuk tartozó nagymennyiségű lőszerrel. A fegyverek mindegyikéből eltávolították a gyártási-, vagy sorszámot - tették hozzá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:48, kedd | Külföld

Megkezdik a medvék kilövését Erdélyben

Rendkívüli ülésen döntött a román képviselőház a medveállomány ritkítását célzó vadászati kvótákról.

2024. Július 14. 08:13, vasárnap | Külföld

Donald Trump jól van, kiengedték a kórházból

Donald Trump elhagyhatta a kórházat, miután szombaton este egy választási gyűlésen fegyveres támadás érte, és a fülén lőtt sérülést szenvedett.

2024. Július 14. 08:10, vasárnap | Külföld

Breaking: Rálőttek Donald Trumpra - Videó

Támadás szakította félbe Donald Trump Pennsylvania állambeli választási gyűlését szombaton - közölte a republikánus elnökjelölt védelmét ellátó titkosszolgálat.

2024. Július 13. 08:43, szombat | Külföld

Telefonon tárgyalt az amerikai és az orosz védelmi miniszter

elefonon tárgyalt Lloyd Austin amerikai és Andrej Belouszov orosz védelmi miniszter - közölte pénteken a két ország katonai tárcája.