Városlista
2024. június 19, szerda - Gyárfás

Hírek

2023. Május 30. 13:34, kedd | Helyi

Elrendelte a bíróság az emberölési késelés gyanúsítottjának letartóztatását

Elrendelte a bíróság az emberölési késelés gyanúsítottjának  letartóztatását

Elrendelte a bíróság a mosonmagyaróvári emberölési késelés gyanúsítottjának letartóztatását - tájékoztatott a Győri Törvényszék.

Még május 18-án történt késelés Mosonmagyaróváron, ahol megölte feleségét majd másnap feladta magát a 67 éves helyi férfi. A bíróság azért döntött a letartóztatás mellett, mert fennáll a veszélye annak, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén a hatóságok előtt elérhetetlenné válna tekintettel arra, hogy lakhatását élettára, a sértett biztosította. A gyanúsított letartóztatását indokolja továbbá, hogy a folyamatban lévő bizonyítási eljárást a tanúk esetleges befolyásolásával megnehezítené. Felmerült ugyanakkor, hogy a sértett és a gyanúsított között korábban történt már késelés, amely miatt eljárás ugyan nem indult, de ez megalapozza a gyanúsított részéről a bűnismétlés veszélyét. A döntéssel szemben a férfi fellebbezett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.