Városlista
2022. január 28, péntek - Károly,

Hírek

2021. November 12. 08:00, péntek | Kék hírek
Forrás: infovárosok/ügyészség

Eltörte a mentőápoló kezét

Eltörte a mentőápoló kezét

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt jogerősen elítélte a bíróság azt a férfit, aki ellátása közben eltörte a mentőápoló kezét.

A vádirat szerint március 30-án 2 óra 28 perckor tett állampolgári bejelentés alapján egy vérző férfihoz érkezett a mentőautó Vértesszőlősön. A mentőápoló a férfi sebét ellátta, majd a mentőautóhoz kísérte, beültette, hogy további ellátásért beszállítsák a kórházba – közölte az ügyészség.

Kifejtve, hogy az ellátott férfi ekkor agresszívvé vált, a mentőápolót több alkalommal meglökte, amelynek következtében a mentőkocsi nyitott ajtaján mindketten a földre estek, és ott a férfi tovább lökdöste és dulakodott a sértettel. A mentőautó vezetője próbálta megfékezni az agresszív férfit, aki a mentőápoló kezét megfogta, azt addig feszítette, amíg annak kézfeje eltörött.

A bíróság most jogerősen 2 év 8 hó börtönbüntetésre és 3 év közügyektől eltiltásra ítélte a férfit. Az ítéletet az ügyész, vádlott, védő is tudomásul vette, így az jogerős.

Címkék: ítélet, mentő

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 28. 12:01, péntek | Kék hírek

Berúgott, lopott, nem emlékszik rá

Nem rémlett a kerékpárlopás annak a 25 éves férfinek, akit a rendőrök ébresztettek alkoholmámoros álmaiból. A biciklit visszaadták tulajdonosának.

2022. Január 28. 08:38, péntek | Kék hírek

Kilencszer lőtt sógorára

Másodfokon is elítélték a férfit.

2022. Január 27. 14:59, csütörtök | Kék hírek

Budapesten fogtak el egy német kokaindílert - Videó

Budapesten fogtak el egy német férfit, akit a német hatóságok azzal gyanúsítanak, hogy annak a bűnszervezetnek volt a tagja, amely tonnaszámra hozott kokaint Dél-Amerikából Németországba

2022. Január 25. 17:02, kedd | Kék hírek

Megverték, majd kirabolták ismerősüket

A rendőrök azonosítottak, majd elfogtak két férfit, akik kirabolták alkalmi ismerősöket Hódmezővásárhelyen.