Városlista
2024. szeptember 26, csütörtök - Jusztina

Hírek

2016. Június 23. 07:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Embercsempészeket fogtak el az M1-es autópályán

Embercsempészeket fogtak el az M1-es autópályán

Három orosz férfi összesen 4 határsértő jogellenes külföldre szállításához nyújtott segítséget.

Az M1-es autópályán szolgálatot teljesítő járőrök a Készenléti Rendőrség munkatársaival közösen 2016. június 21-én 19 óra 40 perc körüli időben megállítottak ellenőrzésre egy Peugeot 307 típusú személygépkocsit Börcs térségében. Az autót K. V. K. 40 éves orosz állampolgár vezette. Négy szír utasa a schengeni tagállamokba történő beutazáshoz és tartózkodáshoz szükséges okmányokkal, valamint a továbbutazás feltételeivel nem rendelkezett.

A járőrök ugyanekkor ellenőriztek egy Mazda 323 típusú személygépkocsit is, ugyanezen a helyszínen. Az autót T. R. 41 éves orosz állampolgár vezette, a járműben utasként foglalt helyet M. M. 25 éves szintén orosz állampolgár. Az intézkedők megállapították, hogy a két férfi az embercsempészéshez nyújtott segítséget K. V. K orosz állampolgárnak.

A rendőrök a migránsokat tiltott határátlépés szabálysértés kísérlete miatt, a három orosz állampolgárságú személyt embercsempészés bűntett gyanúja miatt a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Határrendészeti Osztályára előállították, ahol a gyanúsítottakat kihallgatták, majd őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Szeptember 26. 08:17, csütörtök | Belföld

Szijjártó Péter az ENSZ-közgyűlésben: a kérdés az, hogy mi a leggyorsabb út a békéhez

A kérdés az, hogy mi a leggyorsabb út a békéhez Ukrajnában - jelentette ki Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter az ENSZ-közgyűlés 79. ülésszakán helyi idő szerint szerdán mondott beszédében.