Városlista
2021. augusztus 2, hétfő - Lehel

Hírek

2021. Június 15. 09:01, kedd | Helyi

Eredményesen szerepeltek a mosonmagyaróvári diákok az ÉDUVIZIG pályázatán

Eredményesen szerepeltek a mosonmagyaróvári diákok az ÉDUVIZIG pályázatán

"A víz érték! Becsüld meg!" címmel hirdetett pályázatot az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság. A versenyre 113 pályázat érkezett be, a mosonmagyaróvári diákok eredményesen szerepeltek.

A mosonmagyaróvári diákok közül, az általános iskola alsó tagozatosoknak kiírt pályázaton 1. helyezést ért el Handl Nóra: A víz hercegnője című alkotásával. (Fekete István Általános Iskola, Mosonmagyaróvár)

Különdíjat kapott Bánfi Regina Hanna: A víz az élet és a növekedés című munkájáért. (Piarista Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda, Mosonmagyaróvár)

Idén újdonság volt, hogy az általános iskola felső tagozatos diákjai illetve középiskolások részére novellaíró illetve versíró pályázatot hirdettek.

Az általános iskola felső tagozatos diákjai illetve középiskolások részére hirdetett novellaíró pályázat győztese Mihály Karolina, a Piarista iskola diákja lett.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 29. 12:58, csütörtök | Helyi

Ismét szúnyoggyérítés lesz Mosonmagyaróváron

Ismét szúnyoggyérítést végeznek a szakemberek Mosonmagyaróváron. Augusztus 2-án, hétfőn légi kémiai védekezésre, míg augusztus 3-án, kedden földi kémiai védekezésre kerül sor a napnyugta utáni időszakban.

2021. Július 29. 12:01, csütörtök | Helyi

Több betörést is köthető a nevéhez, elfogták a rendőrök a salgótarjáni férfit

A Kert utcában, betörés közben zavarták meg azt a férfit, akit aztán elfogtak a rendőrök, majd több bűncselekményt is elismert.

2021. Július 29. 08:14, csütörtök | Helyi

Idén is meghirdeti a Moson Megyei Tárlatot a Hansági Múzeum

Az idei évben is mosonmagyaróvári, vagy a járásban élő, vagy innen elszármazott képző- és iparművészek számára hirdeti meg a Moson Megyei Tárlatot a Hansági Múzeum.

2021. Július 28. 10:57, szerda | Helyi

Tanácsok a hőség idejére

Az időjárási előrejelzés szerint fokozatosan emelkedik a hőmérséklet a héten, továbbra is meleg idő várható, de területenként előfordulhatnak kisebb zivatarok,viharok is.