Városlista
2021. augusztus 2, hétfő - Lehel

Hírek

2021. Június 15. 13:10, kedd | Helyi

Eredményesen zárult a Greiner Vi-Gó gála

Eredményesen zárult a Greiner Vi-Gó gála

Kilencedik alkalommal szervezték meg a Greiner-Vi-Gó SE gálát a Bauer Rudolf Egyetemi Sportcsarnokban. A K1 küzdősport gálán amatőr, profi és magyar bajnoki címmérkőzést is láthatott a közönség.

Hosszú kihagyások után ismét ringbe szállhattak a sportolók a Bauer Rudolf Egyetemi Sportcsarnokban. Kilencedik alkalommal szervezték meg ugyanis a K-1 amatőr és porfi Greiner Vi-GÓ SE gálát, ahová az ország különböző városaiból: Komáromból, Zalaegerszegről és Debrecenből is érkeztek harcosok. Meszlényi Gábor a Vi-Gó Sportegyesület vezetőedzője elmondta már nagyon várták a gyerekek is, hogy versenyezzenek.

A kick-box több tradicionális harcművészet elemeit ötvöző küzdősport.

- Kick-boxban engedélyezett fejre, testre és combra a támadás, nincs földharc, ami nagy különbség az MMA-hoz képest például. Ez egy látványos küzdősport kéz és lábtechnikákkal - avatott be a részletekbe Meszlényi Gábor, a Vi-Gó SE vezetőedzője.

A rendezvény nagyon sok szervezést igényelt a koronavírus járvány miatt, ennek ellenére amatőrök és profik is érkeztek a Vi-Gó Sportegyesülettől 5 gyermek szállt ringbe. A gála névadó szponzora évek óta a Greiner Bio One Hungary Kft.A nézők izgalmas mérkőzéseket láthattak, az 5 Vi-Gós versenyző közül hárman győztesen szálltak ki a ringből.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 29. 12:58, csütörtök | Helyi

Ismét szúnyoggyérítés lesz Mosonmagyaróváron

Ismét szúnyoggyérítést végeznek a szakemberek Mosonmagyaróváron. Augusztus 2-án, hétfőn légi kémiai védekezésre, míg augusztus 3-án, kedden földi kémiai védekezésre kerül sor a napnyugta utáni időszakban.

2021. Július 29. 12:01, csütörtök | Helyi

Több betörést is köthető a nevéhez, elfogták a rendőrök a salgótarjáni férfit

A Kert utcában, betörés közben zavarták meg azt a férfit, akit aztán elfogtak a rendőrök, majd több bűncselekményt is elismert.

2021. Július 29. 08:14, csütörtök | Helyi

Idén is meghirdeti a Moson Megyei Tárlatot a Hansági Múzeum

Az idei évben is mosonmagyaróvári, vagy a járásban élő, vagy innen elszármazott képző- és iparművészek számára hirdeti meg a Moson Megyei Tárlatot a Hansági Múzeum.

2021. Július 28. 10:57, szerda | Helyi

Tanácsok a hőség idejére

Az időjárási előrejelzés szerint fokozatosan emelkedik a hőmérséklet a héten, továbbra is meleg idő várható, de területenként előfordulhatnak kisebb zivatarok,viharok is.