Városlista
2024. szeptember 18, szerda - Diána

Hírek

2013. November 03. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: mno.hu

Érkezik a Windows Phone-os Instagram

Érkezik a Windows Phone-os Instagram

Hosszú várakozás után végre hivatalosan is letölthető lesz az Instagram a Windows Phone-alapú telefonokra.

Hosszú idő után végre hivatalosan is megjelenik a népszerű szolgáltatás a Windows Phone-készülékek tulajdonosai számára is. Az örömhírt a Nokia posztolta Facebook-oldalára.

Sajnos még nem tudjuk a megjelenési dátumot, de a finnek által kiadott képen már láthatjuk, hogyan fog kinézni az alkalmazás. További érdekesség a képen olvasható „You made it happen” mondat, amivel bizonyára arra is utalnak, hogy a felhasználóknak nagy hatása volt arra, hogy a program elkészülhessen. Miután az Instagramot több mint 150 millióan használják, így érthető, miért igazán fontos, hogy Windows Phone rendszeren is elérhető legyen a natív alkalmazás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 18. 06:00, szerda | Belföld

Árvíz - OVF: hosszú ideig elhúzódó árhullámra kell felkészülni

Hosszan elhúzódó árhullámra kell felkészülni, sokáig lesz érvényben harmadfokú készültség az érintett folyókon - mondta az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) szóvivője az M1 aktuális csatorna kedd délutáni műsorában.

2024. Szeptember 18. 06:00, szerda | Belföld

Hirado.hu: ismét meghívta a közmédia Orbán Balázst és Magyar Pétert vitára

Ismét meghívta Orbán Balázst, a miniszterelnök politikai igazgatóját és Magyar Pétert, a Tisza Párt elnökét az M1 aktuális csatorna és a hirado.hu közös csütörtök esti hírháttér műsora, a 48 perc szerkesztősége vitára - írta a h