Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2014. Június 02. 08:45, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Évi 40 milliót keres, hétvégi munkával! Ezt csinálja utána!

Évi 40 milliót keres, hétvégi munkával! Ezt csinálja utána!

Sajnos ez sem az a munkakör, amire bárki alkalmas...

Még a híradósok is ledöbbentek, amikor egy egyetemista lány arról beszélt nekik, hogy mennyi pénzt keres “diákmunkájával”, a hétvégenkénti sztriptíz-táncolással.

Az amerikai felsőoktatásban tanulók közül rengetegen adósságba és hiteletekbe verik magukat, hogy ki tudják fizetni a drága tandíjat.

Sokan vállalnak munkát a tanulmányaik mellett. Az ABC2 csatorna a napokban egy olyan egyetemistát mutatott be, aki sztriptíztáncos egy manhattani éjszaki klubban.

A Maggie nevű fiatal lány a Maryland Egyetemre jár spanyol és politikatudomány szakra. Emellett hétvégén vetkőzős tánccal keresi a pénzt – így egyáltalán nincs adóssága, sőt.

Maggie elárulta, hogy egyenesen milliókat keres, kb. 180 ezer dollárt egy évben, ami kb 40 millió forintnak felel meg. Ez pedig messze több, mint egy átlagos tandíj.

Mikor megkérdezték, nem érzi-e lealacsonyítónak ezt a munkát, azt mondta, hogy néha igen, de pincérnőként sokkal lenézőbben bántak vele, mint itt. Egy éjszaka alatt pedig többet keres a sztriptízzel, mint 40 óra felszolgálással, és még tanulni is van ideje, mellesleg kitűnőek az eredményei.

A klubban pedig rajta kívül még 24 lány vállalt vetkőzős diákmunkát az egyetemi költségek miatt.

A riport után a műsorvezető arcán is döbbenet ült, hogy mennyit keres a lány. Jamie Costello még a stúdióban lévő kollégáitól is megkérdezte, hogy tényleg annyit hallott-e, aztán pedig csak ennyit mondott: „Én is tudok táncolni.”

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.