Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2024. Február 15. 19:45, csütörtök | Sport

Extrém körülmények Cremonában, Gigantikus mezőny Franciacortán

Extrém körülmények Cremonában, Gigantikus mezőny Franciacortán

Extrém körülmények és brutális teljesítmény a cremonai második fordulóban!

Gigantikus 408 fős mezőny Franciacortán a WSK Super Master Series harmadik fordulójában, amelyben több mint 50 ország képviselteti magát.

Intenzív két versenyhétvége követi egymást Olaszországban Gender Tamás Junior számára. A Franciacorta Karting Tracken több új ellenfél is vár a hétvégén a Hungarian Motorsport Academy által támogatott gokartosra az OKJ kategóriában, ahol 98 gokartos rajtol ez alkalommal. Előbb a Cremona Circuit technikás versenypályáján bizonyította rátermettségét a múlt hétvégén.


A nehéz időjárási feltételek között folyamatosan az 5-6. helyezésért harcolt. Öt előfutamból négyet sikeresen teljesített, egy előfutam pedig rajtbalesettel zárult számára az egyes kanyarban. Ennek ellenére kiváló teljesítménye miatt biztos bejutó volt az elődöntőbe és döntőbe.
Az esőben és az emiatt csúszóssá vált pályán végképp érvényesülni tudott a vezetéstechnikai tudás a helyezések elérésében nem csupán az időmérő futamok során, ahol 13. helyezéssel zárt, hanem a döntőben is, ahol 6 helyet javított rajtpozíciójához képest.

Fotó: Sport in photo

– Gender Racing Team –

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 07:38, szerda | Sport

Hazai döntetlennel búcsúzott a Ferencváros

A Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott a keddi visszavágón a vendég Midtjyllanddal, amely így 3-1-es összesítéssel jutott tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójából.

2024. Augusztus 14. 07:37, szerda | Sport

Kl-selejtező - A Paks egyetlen körre a főtáblától

2024. Augusztus 13. 08:01, kedd | Sport

BL-selejtező - A balhátvéd poszt okoz gondot a Midtjylland edzőjének

A Midtjylland vezetőedzőjének a balhátvéd poszt okoz gondot a Ferencváros elleni visszavágó előtt a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában.

2024. Augusztus 13. 07:50, kedd | Sport

Köszöntötték az olimpikonokat, Gyulay szerint méltán lehetünk büszkék

Több mint ezer fős lelkes tömeg, rokonok, barátok, szurkolók és a média munkatársai fogadták a párizsi olimpiáról az aranygéppel, valamint korábban hazatért magyar olimpikonokat hétfő délután a Puskás Szoborparkban.