Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2011. Május 07. 07:32, szombat | Helyi
Forrás: Nyugathír

Ey napra túszul ejtette barátnőjét egy mosonmagyaróvári férfi

Ey napra túszul ejtette barátnőjét egy mosonmagyaróvári férfi

Előzetes letartóztatásban várja ügyének lezárását az a férfi, aki egy napig fogva tartotta barátnőjét Mosonmagyaróváron - közölte a Győr megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Miután telefonon nem érte el, szerdán a lakásán kereste fel 29 éves lányát egy helyi asszony, de a nő ajtót nyitó 34 éves barátja nem akarta beengedni. Az anya végül bejutott, és a lánya elmondta neki: a férfi előző nap egy veszekedés után megverte, elvette mobiltelefonját; iratait és ruháját a kandallóban elégette, és nem engedte ki a lakásból.
Kocsis Tünde alezredes hozzátette: az anyának sikerült magával vinnie lányát a helyi kórházba, onnan kapott értesítést a rendőrség a történtekről. A férfi ellen - aki az MTI információja szerint szlovák állampolgár, és tavaly egy bírósági ítélettel négy évre kitiltottak Magyarországról - a személyi szabadságnak a sértett sanyargatásával elkövetett megsértése miatt indult eljárás.



  • Ezek érdekelhetnek még

    2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

    Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

    A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

    2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

    Éjfélkor jár le a határidő!

    Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

    2024. Július 24. 08:13, szerda | Sport

    Ötgólos győzelmet aratott a BL selejtezőben a Ferencváros

    A Ferencváros kedden meggyőző sikerrel kezdte meg szereplését a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjében: a második forduló első, hazai felvonásán 5-0-ra verte a walesi The New Saints csapatát.

    2024. Július 24. 08:12, szerda | Belföld

    Profession.hu: a magyar munkavállalók elsősorban a bér alapján választanak munkahelyet

    A munkavállóknak globálisan állásuk hosszú távú biztonsága a legfontosabb szempont egy állás kiválasztásánál, Magyarországon viszont a bérezés áll az első helyen