Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2011. Június 28. 14:49, kedd | Bulvár
Forrás: STOP

Ezeket a melleket cirógatta volna a 85 éves kujon

Ezeket a melleket cirógatta volna a 85 éves kujon

Öt nappal az esküvő előtt szakított a Playboy mogullal, ám a beindult gépezetet már nem lehetett beindítani, a nyuszifüles magazin megjelent, és ahogy ez lenni szokott, Crystal Harris képei ellepték az internetet.

 
Crystal Harris és Hugh Hefner tavaly decemberben, egészen pontosan szenteste jegyezték el egymást, amit azonnal világgá is kürtöltek a közösségi portálokon. Az esküvőt nem halogatták, júniusra tűzék ki, ám a végén az egész csak füstbe ment terv lett: a gerlepár 5 nappal a nagy nap előtt szétreppent.

Azonban a "Bemutatjuk Mrs. Crystal Hefnert" főcímmel ellátott Playboy ekkor már javában úton volt az újságos standok felé. A lefújt esküvőnek köszönhetően valószínűleg rekordot fog dönteni a lapeladás.

 

STOP

Címkék: Playboy

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára