Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2015. December 20. 05:00, vasárnap | Sport
Forrás: mti

Fabregas és Hazard buktatta meg Mourinhót?

Fabregas és Hazard buktatta meg Mourinhót?

Az NBC Sports értesülése szerint a két kiváló középpályás, a spanyol Cesc Fabregas és a belga Eden Hazard vitte a főszerepet José Mourinho megbuktatásában.

Mourinhót csütörtökön menesztette a vezetőedzői posztról az angol labdarúgó-bajnokságban címvédő Chelsea.

Az 52 éves portugál trénert az sem mentette meg, hogy a londoniak történetének ő a legeredményesebb edzője, mivel ebben a bajnoki szezonban hihetetlen mélyrepülést hajtott végre csapata. Az eddigi 16 fordulóban kilenc vereséget szenvedett, és egyetlen ponttal előzi meg a már kiesést jelentő, 18. helyen álló Norwich Cityt a tabellán.

Az NBC saját forrásaira hivatkozva azt közölte, hogy Fabregas és Hazard házon belül rendre bírálta Mourinho edzésmódszereit, munkastílusát. Állítólag Hazard kilátásba helyezte, hogy ha Mourinho marad, akkor ő az idény végén távozik, méghozzá a Real Madridhoz.

Közben a Sky Sports azt adta hírül, hogy Mourinho nem tervez pihenőt, hanem mielőbb folytatná edzői tevékenységét. A portugál tréner egyik ügynöke beszélt erről, aki úgy fogalmazott, hogy Mourinhónak "nincs szüksége szabadságra".

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

2024. Július 13. 10:16, szombat | Sport

Volt adok-kapok, de győzni tudtunk!

Élménybeszámoló Jobbágy Ákostól a Prešov Rally után, ahol a dobogó legtetején végeztek.

2024. Július 12. 07:55, péntek | Sport

Csúnyán megalázta a román másodosztályú csapat a paksiakat

A kupagyőztes Paksi FC 4-0-ra kikapott hazai pályán a román Corvinul Hunedoara csapatától csütörtökön a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának első mérkőzésén.