Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2018. Február 14. 07:58, szerda | Belföld
Forrás: met.hu

Fejfájósak figyelem! Kettős fronthatás lesz

Fejfájósak figyelem! Kettős fronthatás lesz

Jórészt erősen felhős vagy borult lesz az ég, de a Dunántúlon már elvékonyodhat, felszakadozhat a felhőzet, ott rövidebb napos időszakok is lehetnek – közölte előrejelzését az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Mediterrán ciklon mozog középpontjával a Kárpát-medencétől délre, kelet felé. Csapadékos, télies időjárásra számíthatunk. Kettős fronthatás terheli a frontérzékenyek szervezetét.

Elsősorban az ország középső és keleti harmadában számíthatunk több helyen havazásra, havas esőre, délkeleten esőre, de estére már a keleti megyékre húzódik vissza a csapadék.

Az élénk északias szelet a Nyugat-Dunántúlon és északkeleten is erős széllökések kísérik. A hőmérséklet kora délután 1 és 6 fok között alakul. Késő estére -4 és +1 fok közé hűl le a levegő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Belföld

Másodfokú hőségriasztás lép életbe péntektől vasárnapig

Meghosszabbítja, de harmadfokról másodfokra módosítja a hőségriasztást az ország egész területén az országos tisztifőorvos péntektől vasárnap éjfélig

2024. Július 18. 07:48, csütörtök | Belföld

Bemutatták a Ganz elektromos midibuszát

Bemutatták szerdán Budapesten a cseh-magyar koprodukcióban készült GANZ-SOR EBN8 nevű elektromos midibusz prototípusát - közölte a magyar gyártó az MTI-vel.

2024. Július 17. 08:00, szerda | Belföld

Maruzsa Zoltán: a tanévkezdésre minden iskolában ott lesznek a tankönyvek

A megrendelt tankönyvek gyártása a napokban fejeződik be a debreceni Alföldi Nyomdában, a tanévkezdésre minden iskolában ott lesznek a tankönyvek - közölte a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára sajtótájékoztatón kedden.