Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2014. Március 25. 16:43, kedd | Sport
Forrás: MTI

Felébresztették Törőcsik Andrást

Felébresztették Törőcsik Andrást

Felébresztették az altatásból Törőcsik Andrást, az Újpest 58 éves, 45-szörös válogatott labdarúgóját, akin agyműtétet hajtottak végre.

Polonkai Zoltán, az exfutballista közeli barátja az MTI-nek kedden azt mondta: délelőtt látogatta meg Törőcsiket, aki reagált a kérdéseire. Példaként említette, hogy megkérte, szorítsa meg a kezét, ha megismeri őt, erre pedig láthatóan és érezhetően megtette ezt. Hozzátette: később már az igennel vagy nemmel megválaszolható kérdésekre határozottan tudott visszajelezni.
Törőcsik múlt hétfőn névnapi partin volt, elesett, s olyan súlyosan beütötte a fejét, hogy kórházba kellett szállítani. A Merényi Gusztáv Kórházban operálták meg, egy vérömlenyt távolítottak el az agyáról, s a beavatkozás óta az intenzív osztályon fekszik, mostanáig mesterséges kómában volt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

2024. Július 13. 10:16, szombat | Sport

Volt adok-kapok, de győzni tudtunk!

Élménybeszámoló Jobbágy Ákostól a Prešov Rally után, ahol a dobogó legtetején végeztek.

2024. Július 12. 07:55, péntek | Sport

Csúnyán megalázta a román másodosztályú csapat a paksiakat

A kupagyőztes Paksi FC 4-0-ra kikapott hazai pályán a román Corvinul Hunedoara csapatától csütörtökön a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának első mérkőzésén.