Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2017. Március 12. 00:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal

Felhívás mosonmagyaróvári és környékbeli vállalkozások részére

Felhívás mosonmagyaróvári és környékbeli vállalkozások részére

Önkormányzati beruházások, felújítások 2017-ben

A Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal közzéteszi Mosonmagyaróvár Város Önkormányzatának 2017. évi tervezett beruházásait azzal a szándékkal, hogy a Mosonmagyaróváron és vonzáskörzetében tevékenykedő vállalkozások, egyéni vállalkozók megismerjék azokat, és a beruházások, felújítások (önkormányzati intézmények, utak, stb.) megvalósítására ajánlatot tudjanak tenni. Az Önkormányzat elsősorban a környékbeli vállalkozók számára kíván ajánlattételi lehetőséget adni.
A Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal a sürgős, vagy tervezhető határidejű beavatkozást igényelő feladatokat összesítette és folyamatosan aktualizálva honlapján (www.mosonmagyarovar.hu) közzéteszi. A beszerzési terv tartalmazza, hogy jellemzően milyen építő- és szakipari munkák elvégzése szükséges az idei évben. A várható beruházásokról, út- és intézmény-felújításokról részletesebb információt a Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és Fenntartási Osztályán, Cselovszki György osztályvezetőtől kérhetnek az érdeklődők (Cím: Mosonmagyaróvár, Fő u. 11. – Tel: 96/577-120).


Kérjük, mindazokat, akik az Önkormányzat partnerei szeretnének lenni, a felhívás mellékleteként közzétett Jelentkezési lap visszaküldésével jelezzék szándékukat e-mailben (beszerzesek@mosonmagyarovar.hu) vagy személyesen a Jegyzői Titkárságon, hogy az egyes munkák elvégzésére vonatkozóan a Hivatal munkatársai árajánlatot tudjanak kérni!

Fehérné Dr. Bodó Mariann
jegyző

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 01. 16:09, csütörtök | Sport

Kassa ralin járt a Jobbágy - Maricsek versenyzőpáros!

Beszélgetés Jobbágy Ákos autóversenyzővel a 50. Garrett Rally Košice 2024 után.

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.