Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2017. Március 09. 05:00, csütörtök | Helyi önkormányzati
Forrás: AQUA Kft.

Felhvás

Felhvás

Az AQUA Szolgáltató Kft. felhívása fogyasztói felé:

Tisztelt Fogyasztóink!

Az elmúlt időszakban megszaporodtak a Móra lakótelepen és az Erkel utcában a szennyvízcsatorna hálózat dugulásos problémái.
A kollégák tapasztalati és a mellékelt fotók alapján látható, hogy a hibák elsősorban, a csatornahálózatba kerülő, de nem odavaló tárgyak és egyéb anyagok miatt fordulnak elő.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a nedves törlőkendő, rongy egyéb textil anyagok rengeteg problémát okoznak a hálózaton, ezért kérjük ne használják a csatornát szilárd hulladékok eltüntetésére.

A mellékelt fotókon látható, hogy botokat, drótokat és köracél darabokat is találtunk az aknákban. Ezek csak az aknafedlapok nyílásain keresztül tudnak bekerülni. Kérjük, ha azt tapasztalják, hogy valaki ilyen tárgyakat szeretne az aknafedlapon keresztül a hálózatba dobni értesítse társaságunkat!




Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.