Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2017. Március 27. 12:50, hétfő | Kék hírek
Forrás: mti

Féltéglával, csákány- és kapanyéllel verte agyon ivócimboráját

Féltéglával, csákány- és kapanyéllel verte agyon ivócimboráját

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolja a Fővárosi Főügyészség azt a román férfit, aki féltéglával, csákány- és kapanyéllel agyonverte ivócimboráját egy évvel ezelőtt Budapesten

- tájékoztatta a fővárosi főügyész hétfőn az MTI-t. Ibolya Tibor közölte: a 46 éves férfi 2010 óta tartózkodik Magyarországon, ahol szívességi lakáshasználóként egy III. kerületi házban élt, ahol rendszeresen italozott későbbi áldozatával.

A vádirat szerint 2016. április 25-én ismeretlen okból szóváltás alakult ki közöttük. A vádlott eleinte hangosan szidalmazta a sértettet, majd felkapott egy tégladarabot, amellyel többször fejbe vágta a sértettet, majd magához vett egy csákánynyelet, később egy kapanyelet, és azokkal ütlegelte.

A földön fekvő áldozatot a vádlott sorsára hagyta, lefeküdt aludni. Csak másnap reggel észlelte, hogy a sértett meghalt, ekkor a holttestet egy kukába rejtette és a lakóépület melletti tárolószínbe húzta.

A holttestre bejelentés alapján találtak rá a rendőrök.

A főügyészészség végrehajtandó fegyházbüntetés kiszabását kérte a bíróságtól, és indítványozta, hogy a férfit véglegesen tiltsák ki Magyarországról.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.

2024. Július 11. 08:02, csütörtök | Kék hírek

Elítéltek egy orvost és asszisztensét, akik a kórházi munkájukat összemosták a magánrendeléssel

Felfüggesztett börtönt és pénzbüntetést szabott ki jogerősen a Pécsi Ítélőtábla arra a szülészorvosra, aki magánpraxisában kezelt betegeit a kórházban is pénzért látta el asszisztensével 2021-ben.