Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Május 22. 14:56, vasárnap | Sport

Fernando Alonso 2016-ig marad a Ferrarinál

Fernando Alonso 2016-ig marad a Ferrarinál

Fernando Alonso, a Ferrari kétszeres világbajnok spanyol pilótája 2016-ig meghosszabbította szerződését az olasz istállóval.

A 29 éves versenyző 2010-ben szerződött a Ferrarihoz, akkor a 2012-es idény végéig kötelezte el magát, csütörtökön pedig 2016-ig meghosszabbította kontraktusát.

A Ferrari hivatalos közleményben adta hírül, hogy a kétszeres világbajnok Fernando Alonso a 2016-os idény végéig meghosszabbította szerződését. Az istálló elnöke, Luca di Montezemolo szerint a spanyol pilótának minden képessége megvan ahhoz, hogy főszerepet játszhasson a Ferrari történelmében.

„Óriási megtiszteltetés, hogy egy olyan pilótával hosszabbítottunk, aki minden körülmények között nyerő mentalitással versenyez. Fernandónak megvan minden képessége – mind technikailag, mind emberileg – ahhoz, hogy meghatározó szerepet játsszon a Ferrari történelmében, és remélem, ezt hamarosan győzelmekkel fogja megtenni.”

Fernando Alonso természetesen nagyon boldog volt a hosszabbítás után, és második családjának tekinti a csapatot.

„Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megegyeznünk. Remekül érzem magam a Ferrarinál, gyakorlatilag a második családommá vált. Hiszek azokban a férfiakban és nőkben, akik Maranellóban dolgoznak, és azokban is, akik őket irányítják. Természetes, hogy a hosszabbítás mellett döntöttem, hiszen így ennél a csapatnál fejezhetem be Formula–1-es karrieremet.”

Címkék: fernando, forma 1, verseny

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

2024. Április 26. 06:41, péntek | Sport

Nem várt izgalmakat hozott a Mezőörs és az Unione csatája az Amatőr Kupa döntőjében

Az Unione FC nyerte csütörtökön a labdarúgó Amatőr Kupát.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.