Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2017. Október 25. 21:40, szerda | Helyi
Forrás: Nemes Claudia

Flex-Fény Kft. – újabb termékek és szolgáltatások a palettán

Flex-Fény Kft. – újabb termékek és szolgáltatások a palettán

Talán nincs olyan építkező vagy lakástulajdonos Mosonmagyaróváron, aki ne járt volna már a Flex-Fény Hegesztéstechnikai- és Szerszám Kereskedőház Kft. Nap utcai üzletében.

Az eddigi kínálat is széles volt, ám a további bővítést mégis szükségszerűnek látta Suhajda Gábor ügyvezető. Miért? – tettem fel a kérdést…


Cégünk 23 éve van jelen a piacon. Árukínálatunk és szolgáltatásaink köre azóta is folyamatosan bővült. A nálunk megtalálható alaptermékek a hegesztés-technikai-, csiszolástechnikai eszközök, kézi- és elektromos szerszámok, maró-, forgácsoló eszközök, munkavédelmi felszerelések, kötőelemek, csapágyak, kemikáliák és vasanyagok.

Ezek a termékek mind a lakosság, mind az ipari felhasználók számára elérhetőek. Az idei évi beruházásunk azonban inkább a családi ház tulajdonosokat, otthonteremtőket érinti.

Van egy olyan része az otthonunknak ugyanis, amivel eddig kevésbé foglalkoztunk. Ez a kert és a kertgondozás köre. Kibővült áruházunkban már megtalálhatóak a Karcher, Stihl és Makita szerszámok és gépek széles választékban, garanciával.
23 év alatt nagyon sok szaktudásra tesz szert egy vállalkozó. Erről szól a számtalan díj és elismerés is, amit a szakma képviselői szavaztak meg a cégnek.

Hogyan tudjátok mindezeket érvényesíteni? Miben tudjátok a leginkább segíteni a vásárlókat?

A megszerzett tapasztalatok mindig nagy mértékben járulnak hozzá a fejlődésünkhöz. Ennek ellenére mégis azt mondom, hogy számunkra az a legnagyobb elismerés, ha a vásárlók bennünket választanak. Bíznak a hozzáértésünkben, a szakmai tanácsainkban és az általunk kínált minőségben.

Milyen termékek találhatóak az új részlegen?

MAKITA kisgépek garanciális és garancián túli szervizelése
GÉPKÖLCSÖNZÉS – ha csak rövid időre kell egy-egy háztartási gép.
Továbbá itt kaptak helyet:
• akkus- és robot fűnyírók
• öntözőrendszerek és szerelvények teljes választéka
• KARCHER minőségi termékek
• nagy teljesítményű, minőségi porszívók
• és még sorolhatnánk…
Nagyon sok új termékkel várjuk új és régi vevőinket. A megszokott magas minőségben - a termékekben és szolgáltatásainkban egyaránt.


Elérhetőségek:

Cím:Mosonmagyaróvár, Nap utca 48.

Tel.:webshop@szerszamstore.hu

WEB: www.szerszamstore.hu

FB:www.facebook.com/FlexFenyKft/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Július 31. 08:02, szerda | Sport

BL-selejtező - Kettős győzelemmel jutott tovább a Ferencváros

A Ferencváros a hazai 5-0-s sikerét követően kedden idegenben 2-1-re nyert a walesi The New Saints ellen, így kettős győzelemmel, 7-1-es összesítéssel jutott tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójából.

2024. Július 31. 08:00, szerda | Sport

A férfi vízilabda-válogatott 26 év után kapott ki a spanyoloktól

A magyar férfi vízilabda-válogatott 10-7-re kikapott kedden Spanyolországtól a párizsi olimpián, a csoportkör második fordulójában.