Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2013. Április 30. 16:59, kedd | Helyi
Forrás: Oxygen Media

Fogatos felvonulás

Fogatos felvonulás

Fogatos felvonulás, helyi fúvószenekarok, gyermekprogramok, tánc bemutatók és koncertek.

Ezekkel várja az érdeklődőket a Városi Önkormányzat, a Flesch Károly Nonprofit Kft. és a Városüzemeltető Kft. a Wittmann Antal Parkban, a városi majálison.

Mosonban, a Kránitz pékség mögötti (lebontott iskola) területén gyülekeznek a fogatosok május 1-én, reggel 9 órakor. A felvonulás innen indul, majd érintik a Mosoni templomot, a Kühne gyárnál lévő körforgalmat, a Corvina hotelt, a Minervat, a Karolina Kórházat, a Városházát, majd megközelítőleg egy óra után érnek a Wittmann Antal Park bejáratához. Az összesen megtett út 4700 méter. A felvonulás szervezői Németh Krisztián és Varga Tamás.

A Wittmann Antal Parkban fél 10-től zenél a Kühne Zrt. Fúvószenekara, majd a Mofém Zrt. Fúvószenekara, 11 órától Halász Judit koncert várja a kicsiket és a nagyokat.

13 órától táncbemutatók: Pulzusroki, Hastánc, Magic Dance, Galaxy RRC, Okay Dance és Gyerek aerobic. 15 óra 45 perctől fellép az Ifjúsági Fúvószenekar és a Majorettek, majd 16 óra 40 perctő Brazil dob show táncosokkal vár mindenkit.

17 óra 30 perctől Szabó Ádám Tangó harmonikaműsorát láthatják. 19 órától Pál Utcai Fiúk koncert, 21 órától pedig a Bikini együttes fellépésezárja a Majálist.

Minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 14. 07:43, szerda | Bulvár

Folyóba zuhant és életét vesztette fényképezés közben egy 13 éves magyar fiú Norvégiában

A Bondhuselva folyóba esett és meghalt egy 13 éves magyar fiú a délnyugat-norvégiai Sunndal város mellett hétfőn, miközben fotót szeretett volna készíteni a tájról

2024. Augusztus 14. 07:42, szerda | Belföld

NGM: népszerű az otthonfelújítási program

Népszerű az otthonfelújítási program, a kormány folyamatosan vizsgálja, hogyan teheti még egyszerűbbé a pályázati folyamatot - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.