Városlista
2021. május 13, csütörtök - Szervác

Hírek

2021. Április 29. 15:50, csütörtök | Helyi

Folytatja a vízórák leolvasását az Aqua Szolgáltató Kft.

Folytatja a vízórák leolvasását az Aqua Szolgáltató Kft.

Folytatja a vízórák leolvasását az Aqua Szolgáltató Kft. A munkatársak többsége már rendelkezik védőoltással, a leolvasásokat pedig az járványügyi előírásoknak megfelelően végzik.

Nagy arányú átütemezések mellett, de az elmúlt időszakban is folytatta a vízórák leolvasását az Aqua Szolgáltató Kft. Jelenleg csak a családiházas övetekeben olvassák le az órákat, a beltéri mérőórák esetében a fogyasztók fényképen keresztül is elküldhetik az óraállást. Fontos, hogy a képen a mérőóra gyári szám is látható legyen, hogy be tudják azonosítani.

Az Aqua Szolgáltató Kft. arra kérik a fogyasztókat, amennyiben karanténban vannak, vagy megbetegedés van a családban, értesítsék az Aqua munkatársait, és ne engedjék be őket otthonaikba. Az Aqua munkatársai minden esetben betartják a védelmi előírásokat.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 12. 17:46, szerda | Helyi

Személyesen is látogathatók az idősek otthonában élők

Az enyhülő korlátozások között, az Idősek Bentlakákos Intézményeire is új szabályokat vezettek májusban. Ennek értelmében ismét látogathatók az ott élő idős rokonok.

2021. Május 12. 08:09, szerda | Helyi

Két templom, egy örökség

Két templom és három kisebb szakrális emlékmű újul meg egy határon átnyúló program keretében, Mosonmagyaróváron és Pozsonyban. A projekt célja az egyházi kulturális örökség kiemelése.

2021. Május 11. 16:24, kedd | Helyi

Várják a javaslatokat a Pro Urbe Mosonmagyaróvár díjra

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata az idei évben is odaítéli a “PRO URBE MOSONMAGYARÓVÁR\" kitüntető érmet és a kitüntetéssel járó díjat. A javaslatokat június 7-ig várják.

2021. Május 11. 13:19, kedd | Helyi

Segítség a tervezethez

Az szja-bevallási tervezetet mindenképpen érdemes átnézni, szükség esetén módosítani. A jóvá nem hagyott tervezet május 20-án automatikusan bevallássá válik.