Városlista
2024. szeptember 1, vasárnap - Egon

Hírek

2011. Augusztus 28. 14:45, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Forgács Gábor lányt akar

Forgács Gábor lányt akar

Forgács Gábor mindig is egy leánygyermekre vágyott. Úgy látszik, a humorista álmai sorra megvalósulnak, hiszen lánya Bea, babát vár.

A színész reménykedik, hogy még egy kis hölggyel bővül a család, és Bea egy lányunokával ajándékozza őt meg. Egy leendő nagyapóhoz méltón, természetesen rengeteget aggódik szerettei egészségi állapotáért. "Nagyon sokat kutakodtam a témában és sikerült rábeszélnem Beát, hogy éljen az őssejtmegőrzés lehetőségével! A Sejtbankot választottuk, ahol az is kiderült, hogy ma már nem csak a vért, de a köldökzsinór szövetet is meg lehet őrizni, ami további lehetőségeket rejt a gyógyítás terén. Remélem, minden a legnagyobb rendben lesz és hamarosan a karomban tarthatom az unokámat!" - mesélte Forgács Gábor.

Címkék: forgács gábor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 30. 07:56, péntek | Bulvár

Medvét láthattak Miskolcon az Avason

Nagy valószínűséggel medvét láttak járókelők Miskolcon, az Avason, a Horváth-tetői játszótér környéki erdősávban csütörtök délelőtt - tájékoztatta a város önkormányzata az MTI-t.

2024. Augusztus 29. 13:48, csütörtök | Bulvár

Ismét emberre támadt egy medve az Erdélyben

Ismét emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében, Kolibica üdülőtelepen: az állat a háza udvarán támadt rá az 54 éves férfira, aki megsérült, és kórházba szállították

2024. Augusztus 28. 07:26, szerda | Bulvár

Lefejelte a magyar rendőrt az audis - Videó

A Szegedi Regionális Nyomozó Ügyészség gyorsított eljárásban bíróság elé állította azt a férfit, aki jogszerű eljárása közben támadt rá a hivatalos személyre.

2024. Augusztus 26. 07:56, hétfő | Bulvár

Közlekedési táblákkal ütötték egymást a sofőrök a magyar autópályán - Videó

Egy terelésnél alakult ki némi tolakodás két jármű között, majd elégtételt próbáltak venni egymáson.