Városlista
2022. május 24, kedd - Eszter

Hírek

2022. Január 27. 12:08, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Forgalomból kivont autóval közlekedett - Hárman sérültek meg a balesetben

Forgalomból kivont autóval közlekedett - Hárman sérültek meg a balesetben

Hárman sérültek meg abban a balesetben, ami szerda este történt a Bauer Rudolf és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében.

A 44 éves töltéstavai férfi nem adta meg az elsőbbséget a neki jobbról érkező autónak, ezért összeütköztek. Mindkét kocsi a füves területre sodródott, ahol az egyik egy fának csapódott. Három embert kellett kórházba vinni a mentőknek. Kiderült, hogy a balesetet okozó autót korábban kivonták a forgalomból, azt is megállapították, hogy az utasok nem voltak bekötve.

A baleset körülményeit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 24. 08:45, kedd | Helyi

Továbbra is Motherson-Mosonmagyaróvár néven

A 2022/2023-as szezonban is Motherson-Mosonmagyaróvár néven szerepel majd a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club élvonalbeli felnőtt csapata.

2022. Május 20. 09:40, péntek | Helyi

Meghalt Vangelis

Meghalt kedden késő este Vangelis Oscar-díjas görög zeneszerző, többek között a Tűzszekerek és a Szárnyas fejvadász című filmek zenéjének komponistája.

2022. Május 19. 19:06, csütörtök | Helyi

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél

2022. Május 19. 09:34, csütörtök | Helyi

Műveletirányítók és híradó ügyeletesek versenyeztek

Nyolcadik alkalommal rendezte meg a főügyeleti osztály a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon a híradó ügyeletesek és műveletirányítók szakmai versenyének megyei döntőjét május 18-án.