Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2014. December 06. 18:03, szombat | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Garázdaság miatt körözték

Garázdaság miatt körözték

A mosonmagyaróvári rendőrök fogták el azt a helyi férfit, akinek magatartása az utóbbi hónapokban megbotránkoztatást keltett.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának beosztottjai 2014. november 4-én 0 óra 5 perckor Mosonmagyaróvár belterületén ellenőriztek egy személygépkocsit.

Az egyenruhások megállapították, hogy a járműben utasként tartózkodó férfi ellen két elfogatóparancs volt érvényben.

A járőrök a fiatalembert megbilincselték és előállították a rendőrkapitányságra.

A körözési nyílvántartásban szereplő adatok alapján az elfogott férfi az utóbbi hónapokban Mosonmagyaróváron több alkalommal garázda magatartást tanúsított és megbotránkoztatást keltett viselkedésével.

A nyomozások adatai szerint a gyanúsított 2014. július 12-én a déli órákban vitába keveredett négy fiatallal, akiket verekedésre hívott. Továbbá 2014. szeptember 19-én 0 óra 40 perckor egy mosonmagyaróvári szórakozóhelyen hangoskodott, szidalmazta a vendégeket, inzultálta a pultost illetve mérgében egy poharat a földhöz vágott valamint, 2014. október 12-én 16 óra 30 perckor egy út mentén parkoló gépkocsi visszapillantó tükrét rongálta meg.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság a 30 éves mosonmagyaróvári lakos ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 14. 07:43, szerda | Bulvár

Folyóba zuhant és életét vesztette fényképezés közben egy 13 éves magyar fiú Norvégiában

A Bondhuselva folyóba esett és meghalt egy 13 éves magyar fiú a délnyugat-norvégiai Sunndal város mellett hétfőn, miközben fotót szeretett volna készíteni a tájról

2024. Augusztus 14. 07:42, szerda | Belföld

NGM: népszerű az otthonfelújítási program

Népszerű az otthonfelújítási program, a kormány folyamatosan vizsgálja, hogyan teheti még egyszerűbbé a pályázati folyamatot - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.