Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2018. Május 23. 17:05, szerda | Belföld
Forrás: police.hu

Hangos zene miatt gumilövedékkel lőtt szomszédjaira

Hangos zene miatt gumilövedékkel lőtt szomszédjaira

Vádemelést javasol a rendőrség egy pécsváradi férfi ellen, aki egy gumilövedékes gázriasztó fegyverrel lőtt szomszédjaira miután összevesztek.

Garázdaság bűntett, valamint kétrendbeli könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a Komlói Rendőrkapitányság egy 36 éves pécsváradi férfi ellen. A megalapozott gyanú szerint a férfi tavaly augusztus 27-én 20 óra körül összeveszett szomszédjaival, mert azok egész nap hangosan hallgatták a zenét, majd a vitát követően elővett egy gázriasztó fegyvert és gumilövedékekkel combon lőtte mindkét vitapartnerét. A sértettek a gumilövedékektől könnyű sérülést szenvedtek. A rendőrök a férfit elfogták, majd előállították és kihallgatták gyanúsítottként, a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A gyanúsított ügyében folytatott nyomozást a rendőrség a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 07:42, szerda | Belföld

NGM: népszerű az otthonfelújítási program

Népszerű az otthonfelújítási program, a kormány folyamatosan vizsgálja, hogyan teheti még egyszerűbbé a pályázati folyamatot - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 14. 07:40, szerda | Belföld

Szerdától harmadfokú hőségriasztás lép érvénybe

Szerdától vasárnapig harmadfokú hőségriasztás lép érvénybe - olvasható a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján.

2024. Augusztus 14. 07:36, szerda | Belföld

MOHU: elérte a százmilliót a visszaváltott italcsomagolások száma

Elérte a 100 milliót a visszaváltott italos palackok, dobozok és üvegek száma a magyarországi kötelező visszaváltási díjas rendszerben (DRS) -

2024. Augusztus 14. 06:00, szerda | Belföld

Újabb tízezer szamárköhögés elleni védőoltás érkezett

Tovább emelkedett a bejelentett szamárköhögés (pertussis) gyanús esetek száma, hétvégén újabb tízezer szamárköhögés elleni védőoltás érkezett hazánkba