Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2012. Augusztus 13. 07:18, hétfő | Bulvár
Forrás: MTI

Hatalmas medvebuli egy norvégiai hétvégi házban

Hatalmas medvebuli egy norvégiai hétvégi házban

Több mint száz üveg sört és minden élelmiszert elfogyasztott az a medvecsalád, amely a napokban betört egy norvégiai hétvégi házba.

Az anyamedve és három bocsa még a falat is áttörte. "Durva partit csaptak. Az egész házat összedöntötték" - mondta Even Borthen Nielsen háztulajdonos a The Local című lapnak.
"A mancsnyomok az ablakokon és a medveürülék a házban nem sok kétséget hagy afelől, hogy ki a bűnös, arról nem is beszélve, hogy egy átlagos besurranó tolvaj nemigen töri át a falat, amikor a bejárati ajtó jól működik" - tette hozzá Nielsen.
Elsőként a tulajdonos anyja és nagyanyja érkeztek a helyszínre, és döbbenten látták a pusztítást - olvasható a Yahoo hírportálon.
A bútorzatban okozott károk és a száz sör mellett még elfogyasztották a házban található összes ehető dolgot, többek között mézet, csokoládéöntetet, pillecukrot. Nielsen attól tart, hogy az állatok esetleg visszatérnek az újabb kiadós buli reményében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.