Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2013. November 29. 10:51, péntek | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Határon át menekült

Határon át menekült

Ausztriában fogták el a rendőrök azt a 35 éves osztrák férfit, aki a kútkezelőre fegyvert fogott és a töltőállomásról fizetés nélkül elhajtott.

A rendőrséget 2013. november 28-án 11 órakor értesítették arról, hogy az M1-es autópálya egyik töltőállomásáról egy autós fegyverrel fenyegetőzve, fizetés nélkül távozott. Miután a kutas több mint hatvan liter üzemanyagot tankolt az osztrák rendszámú Audiba, a gépkocsivezető fizetést színlelve bement a shopba. Az autójához visszatérő férfit a benzinkút kezelője fizetésre szólította fel és megpróbálta visszatartani. A külföldi férfi dühösen kiabálni kezdett, az alkalmazottra csőre húzott fegyvert szegezett és Ausztria irányába elhajtott.

Az M1-es autópályán nagy sebességgel közlekedő autó a rendőri jelzésre nem állt meg, ezért az autópálya járörei követték és osztrák kollégáikat értesítették. A sofőr az A4-es autópályáról lehajtva próbált menekülni, áttörte a Gattensdorfban felállított útzárat. Az osztrák rendőrök a gépkocsit több lövéssel megállították és a férfit elfogták. .,

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 14. 07:43, szerda | Bulvár

Folyóba zuhant és életét vesztette fényképezés közben egy 13 éves magyar fiú Norvégiában

A Bondhuselva folyóba esett és meghalt egy 13 éves magyar fiú a délnyugat-norvégiai Sunndal város mellett hétfőn, miközben fotót szeretett volna készíteni a tájról

2024. Augusztus 14. 07:42, szerda | Belföld

NGM: népszerű az otthonfelújítási program

Népszerű az otthonfelújítási program, a kormány folyamatosan vizsgálja, hogyan teheti még egyszerűbbé a pályázati folyamatot - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.