Városlista
2024. szeptember 8, vasárnap - Mária

Hírek

2015. Február 07. 09:20, szombat | Belföld
Forrás: MTI

Havazás - Hófúvás miatt lezártak két mellékutat Borsod megyében

Havazás - Hófúvás miatt lezártak két mellékutat Borsod megyében

Lezártak két mellékutat hófúvás miatt Borsod-Abaúj-Zemplén megye északi részén - tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője péntek este az MTI-t.

Pécsi Norbert Sándor közleményében azt írta: a viharos erejű, óránkénti több mint 60 kilométeres erősségű széllökések miatt két mellékutat lezártak. Forró és Fancsal között mintegy három, Vilmány és Fony között több mint 4,6 kilométeren van útzár.
Mint írta, hiába takarítják le a közútkezelő munkagépei a havat a burkolatról, az erős szél gyakorlatilag azonnal visszahordja az úttestre. Ennek ellenére folyamatosan, az éjszakai órákban is dolgoznak ezeknek az utaknak a megtisztításán és a többi érintett szakaszon is - olvasható a közleményben.
A települések más irányból megközelíthetők, de arra kérik az autósokat, hogy a megye hófúvással érintett területein inkább ne induljanak útnak. Akik mégis az utazás mellett döntenek, tájékozódjanak az aktuális út- és látási viszonyokról awww.utinform.huweboldalon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 08. 06:53, vasárnap | Belföld

Miskolc leendő polgármestere: újjáépítjük a Barlangfürdőt

Újjá fogjuk építeni a Miskolctapolcai Barlangfürdőt - mondta szombaton Miskolc megválasztott, október elején hivatalba lépő polgármestere a pénteken kigyulladt barlangfürdőnél tartott sajtótájékoztatóján.

2024. Szeptember 08. 06:50, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor: a gazdasági semlegesség hoz sikert

Gazdasági sikert Magyarországon a gazdasági semlegesség hoz majd – jelentette ki a miniszterelnök szombaton a Somogy vármegyei Kötcsén újságíróknak nyilatkozva.

2024. Szeptember 07. 07:56, szombat | Belföld

Orbán Viktor: az EU békeprojekt, és most háború van Európában

2024. Szeptember 07. 07:55, szombat | Belföld

Tűz a Miskolctapolcai Barlangfürdőnél - Sikerült megfékezni a lángokat

Sikerült megfékezni a lángokat a Miskolctapolcai Barlangfürdő tetőszerkezetén, amely pénteken este gyulladt ki -