Városlista
2024. augusztus 12, hétfő - Klára

Hírek

2013. Január 17. 18:26, csütörtök | Helyi
Forrás: oxigén média

Hazaengedték a diákokat

Hazaengedték a diákokat

Korábban engedték haza a vidéki diákokat Mosonmagyaróváron. A nagy mennyiségű hó és a délutánra várható szél miatt a környező településekről bejáró tanulók már dél körül hazamehettek.

A szokásosnál kevesebb diák hallgatja az órákat Mosonmagyaróváron. A szerda este óta tartó folyamatos hóesés miatt a vidéki tanulókat a 4. óra után hazaengedték. Az oktatásban jelentősebb fennakadás nincs. A több mint 30 cm-es hó jelentősen lassítja a város közlekedését. Az utakat folyamatosan takarítják, nincs járhatatlan utca. Ami az autósok számára bosszúság, az mások számára öröm is lehet. A fiatalabbak többnyire élvezik a hóesést.A hőmérő -1 fokot mutat, tehát olvadásra napközben sem számíthattunk. A délután folyamán különösebb fennakadás Halászi és Dunasziget között lehet. Ha a szél feltámad, könnyen járhatatlanná teheti az.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 12. 08:03, hétfő | Sport

Gulyás aranyával zárult a magyar szereplés

Gulyás Michelle parádés teljesítményt nyújtva aranyérmet nyert, Guzi Blanka pedig a kombinált számban jelentősen előrelépve negyedik lett a párizsi olimpia öttusaversenyén, a magyarok ezzel az éremmel zárták az ötkarikás játékokat.

2024. Augusztus 12. 08:02, hétfő | Belföld

Folytatódik a hőség a héten

Folytatódik a hőség a héten, a legmelegebb órákban akár 38-39 Celsius-fok is lehet.