Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2020. November 16. 12:03, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok

Háztetőre menekült a rendőrök elől – VIDEÓ

Háztetőre menekült a rendőrök elől – VIDEÓ

A monori zsaruk egy ház kéményébe kapaszkodva fogták el azt a 34 éves férfit, aki ellen öt elfogatóparancs is volt érvényben.

A rendőrök tudomására jutott információk alapján, -szervezett akció keretén belül- indultak a monorierdei férfi elfogására, akit több, korábban elkövetett lopás miatt is köröztek a hatóságok – közölte a rendőrség.

A 34 éves férfit 2020. november 14-én délután lakóhelyén várták a rendőrök. Érkezését követően, mit sem sejtve parkolt le autójával a háza előtt, azonban váratlanul a kocsi mögé álltak a rendőrök, jelezvén, hogy intézkedés következik. A férfi tudta, körözik, ezért kipattant a kocsiból és futásnak eredt. Az egyenruhások üldözőbe vették, több ház kerítését átmászva követték a férfit, végül egy tetőn, kéménybe kapaszkodva adta fel magát.

A rendőrök B. Istvánt elfogták, megbilincselték, a Monori Rendőrkapitányságra előállították, majd a Fővárosi Büntetés-Végrehajtási Intézetbe kísérték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során