Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2011. December 27. 15:08, kedd | Bulvár
Forrás: STOP/Új Ász

Hiába bünteti az RTL, VV Eszter csalása célba ért

Hiába bünteti az RTL, VV Eszter csalása célba ért

Ki gondolta volna pár hete, hogy VV Eszter olyan intim titkokat oszt meg Veronikával, amit csak nagyon kevesen tudnak róla?

Márpedig a Cristofel miatt nemrég még ellenségnek számító két lány olyan szoros barátságot kötött, hogy Eszter a kiesett Veronikával üzent egykori szerelmének, vállalva a súlyos büntetést. Úgy tűnik, megérte a merész húzás, ugyanis kiderült, hogy volt kedvese visszavárja a teltkarcsú villalakót.

- Hajnali háromkor értem haza a párbajról. Eszter arra kért, hogy az első dolgaim között legyen az, hogy felhívom az exét, és ennek a kérésnek eleget is tettem, ugyanis rögtön ébredés után telefont ragadtam - kezdte az Új Ásznak Veronika, aki örömmel nyújtott segítő kezet a jogásznőnek, annak ellenére, hogy nemrégiben még a legnagyobb ellenségek voltak a villában.

- Bemutatkoztam, és felvázoltam neki a történteket, mégpedig azt, hogy Eszter újra szeretné kezdeni a kapcsolatukat, és kéri, hogy várja meg őt kint. A fiú úgy örült a hírnek, mint majom a farkának! Pozitív választ adott, és hozzátette, hogy ő is szeretné folytatni a kapcsolatot Eszterrel, és hallatszott a hangján, hogy rettentő boldog az üzenettől - folytatta lelkesen a szerelmi közvetítő szerepét felvállaló Veronika, aki Eszter egykori szakításáról nem árult el részleteket, pedig pontosan tudja, miért váltak külön tavasszal a pár útjai.

Címkék: VV Eszter

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült