Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2017. Január 20. 06:00, péntek | Helyi sport
Forrás: MKCSE

Hivatalos közlemény a Kispest - MKC SE mérkőzésen történt atrocitásról

Hivatalos közlemény a Kispest - MKC SE mérkőzésen történt atrocitásról

A mosonmagyaróvári szurkolókat a 2017. január 15-én, Budapesten megrendezett ELIOS Kispest NKK - MKCSE mérkőzés után a szurkolói busz közelében atrocitás érte.

Egyik szurkolónkat tettlegesen bántalmazták, melynek következtében nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. Az esetet nem hagytuk szó nélkül és az ELIOS Kispest NKK vezetőivel egyeztetve, az ELIOS Kispest NKK vezetői hivatalos eljárást kezdeményeztek.

A mérkőzések körül történő szabálytalanságokért minden esetben a rendező fél felelős. A történtek mellett az MKCSE vezetősége nem kíván szó nélkül elmenni, mert feladatának érzi a mosonmagyaróvári szurkolókat ért atrocitásokkal szemben fellépni és minden megtenni, hogy a jövőben hasonló eset ne fordulhasson elő. Sem idegenbeli, sem a hazai mérkőzéseken!

Szurkolónknak az egész Klub nevében gyors felépülést kívánunk és reméljük, mihamarabb a viszontlátjuk mind a hazai, mind az idegenbeli mérkőzéseinken!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.