Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2014. Június 12. 22:36, csütörtök | Helyi
Forrás: Katasztrófavédelem

Hivatásos tűzoltók sportversenye

Hivatásos tűzoltók sportversenye

A Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság június 11-12-én rendezte meg a hagyományoknak megfelelően a hivatásos tűzoltók felmenő rendszerű sportversenyét.

A katasztrófavédelmi igazgatóság évente megrendezi a hivatásos tűzoltók sportversenyét. 2012-ben a Győri Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság csapata nyerte meg az országos döntőt, így 2013-ban megyénk csapata képviselhette Magyarországot a Mülhausenben megrendezett tűzoltó olimpián.

Idén, június 11-én és 12-én újra megmérették magukat a megyénkben működő hivatásos tűzoltó-parancsnokságok csapatai.

A hivatásos tűzoltó-parancsnokságok versenycsapatai megállták a helyüket és bizonyították felkészültségüket a versenyszámok teljesítése során.

A szerdai napon a horoglétra és a 100 méteres akadályfutás versenyszámokban már megszülettek az eredmények, csütörtökön pedig a 4x100 méteres váltófutás és a kismotorfecskendő-szerelés versenyszámok teljesítése jelentett kihívást a csapatoknak a kánikulai melegben.

A két helyszínen – a katasztrófavédelmi igazgatóság győr-sáráspusztai gyakorlópályáján, és a győri Széchenyi Egyetem régi sportpályáján – rendezett, színvonalas és izgalmakban is bővelkedő két napos versenyen az alábbi egyéni és csapat eredmények születtek: itt lehet megnézni

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 14. 07:43, szerda | Bulvár

Folyóba zuhant és életét vesztette fényképezés közben egy 13 éves magyar fiú Norvégiában

A Bondhuselva folyóba esett és meghalt egy 13 éves magyar fiú a délnyugat-norvégiai Sunndal város mellett hétfőn, miközben fotót szeretett volna készíteni a tájról

2024. Augusztus 14. 07:42, szerda | Belföld

NGM: népszerű az otthonfelújítási program

Népszerű az otthonfelújítási program, a kormány folyamatosan vizsgálja, hogyan teheti még egyszerűbbé a pályázati folyamatot - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.