Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Május 20. 11:36, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Hogyan viseljünk női melegítőt, hogy közben ne nézzünk ki bénán?

Hogyan viseljünk női melegítőt, hogy közben ne nézzünk ki bénán?

A melegítő már nem az a divattalan, csakis otthoni használatra való ruhadarab, aminek évekkel ezelőtt számított. A „szöszmöszmackók” kora lejárt, a helyébe lépő trendi, divatos darabok pedig szinte bárhová felvehetők.

De csak szinte! Mutatjuk, mire figyelj, ha nem akarsz bénán kinézni a melegítődben…

Kezdjük a legjobb hírrel: talán soha a divattörténetben nem volt akkora választék a melegítők piacán, mint 2021-ben. Ezt a korábban szinte kizárólag otthoni viseletnek számító megoldást néhány éve fedezték fel újra a gyártók, majd nem kis energiával faragtak belőle divatos, trendi modelleket. Elsősorban ennek köszönhető, hogy a férfi és a női melegítő népszerűsége is az egekbe szökött, a fiatal korosztály számára menő lett ebben járkálni. A legjobb, legszínesebb darabok között öröm nézelődni – ha te is megnéznéd a legfrissebb modelleket, itt megteheted: https://www.bolf.hu/hun_m_Noi-ruhazat_Melegito-13019.html

Az utcai divat alapeleme

Szóval a melegítő menő, beszéljünk akár mintás, akár egyszínű modellről. Egy jó sportcipő mellé hibátlan választást jelent, akár hétköznapi viseletnek is megfelelhet, hiszen az utcai divat részeként minden korábbi szabály rengeteget lazul. Régebben kellemetlen volt, ha valaki melegítőben ment el egy buliba vagy társaságba, napjainkban ez simán előfordul, ráadásul van, aki elég merész mindössze egy zoknit és egy papucsot felvenni egy szabadidő mellé. Nehéz tehát ezzel a darabbal mellélőni, néha azonban előfordul!

Mire gondolunk?

Ha a munkahelyeden szeretnél például egy sportos melegítőben feszíteni, azt jól gondold meg. Egész egyszerűen vannak olyan pozíciók, ahol elvárják az elegáns megjelenést – úgy tekintenek erre, mint a tisztelet megadására a munka iránt. Ezen lehetne vitatkozni, hiszen a lényeg az, hogy az elvégzett munka milyen minőségű, nem pedig az, hogy közben mit visel az ember, mégis: a külsőségek még mindig rengeteg helyen számítanak. Ha te is egy ilyen munkakörben dolgozol, mondj le a munkaidőben viselt melegítőről, mert az ellenérzéseket kelt majd a környezetedben.

Formális eseményre nem való

Az edzéshez tökéletes körülményeket teremtő ruhadarab formális eseményekre sem megfelelő választás. Esküvőre, diplomaosztóra, ballagásra nem illik melegítőben menni, legyen az bármilyen drága modell, bármilyen jegyzett brand terméke. Van az a mondás, hogy a divatot van, aki követi, és van, aki diktálja, de hidd el, attól, mert te leszel egyedül a céges karácsonyi partin melegítőben, még nem számítasz divatikonnak, sem pedig különlegességnek. Inkább leszel beszédtéma, vagy a viccek alanya a kollégák körében.

Csak magaddal foglalkozz!

Amit még meg kell jegyeznünk, az az, hogy vannak nagyon, de tényleg nagyon laza melegítők is, ezek néha olyan hatást keltenek, mint a pizsamák. Ez tök jó, mert otthoni használat esetén az elsődleges szempont a kényelem, viszont van az a szint, amikor már társaságba nem illik egy ilyen modell. Ennek eldöntése viszont kizárólag a te dolgod! Ha belenézel a tükörbe, és tetszik, amit látsz, nem kell elbizonytalanodnod mások elvárásai miatt. Ha a melegítőben érzed magad önazonosnak, át ne öltözz!

Címkék: divat, melegítő, női, ruha

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:32, péntek | PR

Mire érdemes figyelni egy kiadó üzlethelyiség bérlésekor?

Bizonyos vállalkozások számára az üzlethelyiségek abszolút alapvető szükségletet jelentenek, hiszen azokon keresztül van lehetőségük termékeik vagy szolgáltatásaik értékesítésére.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.