Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2014. Június 10. 11:06, kedd | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Hoppá! Erre a fenékre napi 1.5 millió ember kíváncsi

Hoppá! Erre a fenékre napi 1.5 millió ember kíváncsi

Jen Selter New Yorkban él és igazi internetes sztárnak mondhatja magát, amelyet elképesztő hátsójának köszönhet.

Jent sztárok és sportolók is követik Instagram oldalán, hiszen különleges adottságokkal rendelkezik. A lány mindenkit szeretne arra motiválni, hogy mozogjanak és legyenek edzésben.

Jen Rihannát is rajongójának tudhatja, aki szintén formás hátsója miatt érdeklődik a lány iránt. Selter 1,5 millió követővel büszkélkedhet Instagram oldalán, amelyet @jelnselter néven lehet elérni. Népszerűsége akkor kezdett el ívelni, amikor jógázás után tett fel képeket saját magáról.

A lány azóta már nem is jár nyilvános edzőtermekbe, hiszen túl sokan ismerik és nézik meg. Jen inkább visszahúzódó, ezért otthon edz. Szeretné arra inspirálni az embereket, hogy mozogjanak sokat. Jen bevallotta, hogy kevés képet tesz ki az arcáról, hiszen az emberek nem az iránt érdeklődnek.

Jen 2012 márciusában regisztrált az Instagramra, és kezdett el képeket készíteni a testéről. Az emberek hamarosan visszaosztották a fotóit. Amikor elérte a 300 ezer követőt, akkor olyan cégek kezdték el szponzorálni, mint a Nike és a New Balance.

Sokan persze Jent is megvádolták, hogy feneke nem valódi, csupán egy plasztikai beavatkozás következménye, azonban a lány ezeket tagadja.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.