Városlista
2021. május 13, csütörtök - Szervác

Hírek

2021. Április 30. 12:46, péntek | PR
Forrás: (x)

HP nyomtatót otthonra - a legjobb megoldás

HP nyomtatót otthonra - a legjobb megoldás

Talán lassan magunk mögött tudhatjuk a pandémia okozta nehézségeket, ugyanakkor az ténykérdés, hogy életünk örökre megváltozott. Munkahelyünk ugyanis nem csak ideiglenesen, de sokak számára véglegesen hazaköltözött.

Aki meg tudja oldani, az bizonyos munkakörök esetében szívesebben dolgozik otthonról.Ehhez viszont szükség van megbízható “munkatársakra”: ilyenek a HP készülékei, amelyek tökéletes választások a Home Office-hoz. Nézzük, miért!

Gazdaságos üzemeltetés

Ha meg akarunk győződni arról, hogy a lehető legalkalmasabb készüléket választottuk otthonra - amely fontos, hiszen várhatóan hosszú évekig marad velünk a munkatársunk -, érdemes figyelembe venni a felhasználás célját. Otthoni környezetben jellemzően kevesebb dokumentumot nyomtatunk, és a digitális technológia, valamint a környezettudatos működés fejlődése is erre sarkallnak. Ha viszont kevesebb a nyomtatás, máris előnyben a tintasugaras technológia.

Az úgynevezett inkjet (ejtsd: inkdzset) készülékek egy festékpatronból, a HP esetében a HP OfficeJet 8013 patron házából nyerik ki a papírra szánt színeket, akár fekete-fehér szövegről, akár színes képekről, ábrákról van szó. A nyomtatóban lévő számtalan, apró szórófej a miliméter töredékének pontosságával viszi fel a festéket a papírra, így ma már biztosak lehetünk benne, hogy kenődésmentes végeredményt kapunk.

Fényképekhez

Ha fotókat nyomtatnánk, márpedig otthoni felhasználás esetén ez egy gyakori helyzet, akkor szintén jobb választás a tintasugaras nyomtató. Bár ma már a lézeres technológiával is szép képeket nyomtathatunk, már a legegyszerűbb tintasugaras eszközök is a falunkra varázsolják a legszebb emlékeinket.

Ha viszont csak erre használnánk, esetleg havonta egyszer nyomtatunk valamilyen szükséges dokumentumot, akkor OfficeJet helyett a DeskJet széria lesz a megfelelő választás. Ehhez a HP 2600 patron jelent gazdaságos megoldást, amely lehetővé teszi, hogy beszáradás nélkül, hosszú ideig használhassuk a nyomtatónkat.

A fotó forrása:

FabrikaSimf / Shutterstock.com

Címkék: hp, nyomtatás, nyomtató, patron

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 11. 10:06, kedd | PR

Így készülj fel angol középfokú nyelvvizsga tesztekkel okosan

Nem kell vagyonokat elköltened a nyelvvizsga felkészüléssel. Vannak akár ingyen elérhető angol középfokú nyelvvizsga tesztek is, csak kicsit keresgélni kell őket. Mutatunk egy programot, ami rengeteget segíthet.

2021. Május 11. 10:00, kedd | PR

NHP – három betű, számtalan lehetőség

A bankok és pénzintézetek manapság bőségesen ellátnak minket különböző hitelopciókkal. Sok esetben kifejezetten specifikus felhasználási területeket jelölnek meg, azonban szabadabb mozgásterű kölcsönök is léteznek.

2021. Május 11. 09:55, kedd | PR

FIAC kompresszorok, a készülékek úttörői

Minden iparágnak és terméknek megvannak a maguk úttörői, olyan márkák és vállalatok, akik a folyamatos innovációnak köszönhetően töretlenül fejlesztik az adott ágazatot, vagy épp berendezést.

2021. Április 28. 07:40, szerda | PR

A french press kávé különleges világba repít bennünket

Napjainkban egyre többen készítenek az otthonukban kávét, ezért sokak számára fontossá vált, hogy a kávé könnyedén és gyorsan elkészíthető legyen.