Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2017. Augusztus 28. 12:50, hétfő | Külföld
Forrás: mti

Igazoltató rendőrök közé hajtó embercsempészt keres az osztrák rendőrség

Igazoltató rendőrök közé hajtó embercsempészt keres az osztrák rendőrség

Az osztrák rendőrség keresi azt az embercsempészt, aki - miután autójából szombat délelőtt 16 pakisztáni férfi szállt ki - az igazoltató rendőrök közé hajtva elmenekült - közölte az alsó-ausztriai rendőrség hétfőn.

Az embercsempészt szombat délelőtt az A4-es autópálya alsó-ausztriai Bruck an der Leitha településnél lévő, Bécs felé haladó szakaszán civilruhás rendőrök akartak igazoltatni. A rendőrök ezt megelőzően látták, hogy az autóból 16 pakisztáni férfi szállt ki. A 20 és 42 év közötti menekülteket a tartományi rendőrőrsre vitték kihallgatni.

A rendőrök által gyanúsnak vélt szürke színű Renault Espace típusú autó az egyik lejárónál állt, és mikor észrevette a közelítő rendőröket közéjük hajtott. A rendőröknek sikerült félreugraniuk, egyikük szolgálati fegyverével az autó hátsó kerekébe lőtt, azonban a férfi így is el tudott hajtani a B211-es út irányába. Később Pachfurth település közelében találták meg a járművet, amelynek hátsó kerekei szétszakadtak.

A még menekülőben férfi személyazonosságát időközben megállapították.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:48, kedd | Külföld

Megkezdik a medvék kilövését Erdélyben

Rendkívüli ülésen döntött a román képviselőház a medveállomány ritkítását célzó vadászati kvótákról.

2024. Július 14. 08:13, vasárnap | Külföld

Donald Trump jól van, kiengedték a kórházból

Donald Trump elhagyhatta a kórházat, miután szombaton este egy választási gyűlésen fegyveres támadás érte, és a fülén lőtt sérülést szenvedett.

2024. Július 14. 08:10, vasárnap | Külföld

Breaking: Rálőttek Donald Trumpra - Videó

Támadás szakította félbe Donald Trump Pennsylvania állambeli választási gyűlését szombaton - közölte a republikánus elnökjelölt védelmét ellátó titkosszolgálat.

2024. Július 13. 08:43, szombat | Külföld

Telefonon tárgyalt az amerikai és az orosz védelmi miniszter

elefonon tárgyalt Lloyd Austin amerikai és Andrej Belouszov orosz védelmi miniszter - közölte pénteken a két ország katonai tárcája.