Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. Július 22. 07:49, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Ihos József kutyájának lelke újjászületett?

Ihos József kutyájának lelke újjászületett?

Meghökkentő történetről számolt be Ihos József. A színész nem tartja kizártnak, hogy elhunyt kutyájának lelke újjászületett.

Ihos József januárban veszítette el korábbi házőrzőjét, és bár egy darabig nem szeretett volna új barátot, aztán mégiscsak kilátogatott az egyik menhelyre. Ott aztán hozzájuk szegődött egy kiskutya, akiről kiderült, hogy azon napon született, amikor a másik meghalt.

Amikor hazavitték az új családtagot, a kutyus rögtön odafeküdt, ahová korábban a másik Rexi is. Ráadásul megfigyelték, hogy ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, többek között nem mer bemenni egy helyre, ahová elődje sem mert. A humorista a Reggeliben bemutatta a különleges ebet.

Címkék: ihos józsef

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.