Városlista
2024. július 6, szombat - Csaba

Hírek

2011. November 24. 06:33, csütörtök | Belföld
Forrás: STOP/MTI

Ingyenesen letölthető barkácspop

Ingyenesen letölthető barkácspop

A nemrégiben új felállással jelentkező Erik Sumo Band harmadik lemezét ingyenesen tölthetik le a rajongók a zenekar honlapjáról.

A The Ice Tower című új albumot november 25-én mutatják be a budapesti A38 hajón.

A lemezbemutató koncerten Harcsa Veronika már nem ejti ámulatba énekhangjával a hallgatóságot, azonban egy új tag, Császári Gergely fog a húrok közé csapni, akit korábban a Csá, Misi!, valamint a Kaukázus zenekar gitárosaként ismerhettünk.

Az új lemezen az állandó jelleggel vendégeskedő, halandzsaszövegeiről ismert Kiss Erzsi ezúttal csak egy számot, a Caipirinhát énekli szólóban, ám végig fontos szerepe van az egyes vokál-szólamokban.

Tövisházi Ambrus, a zenekar frontembere az egyik legkeresettebb producernek és zeneszerzőnek számít, hiszen többek között olyan produkciók megalkotásában vett részt, mint az Amorf Ördögök, a Péterfy Bori & Love Band, valamint a gyerekeket, de főleg gyereklelkű felnőtteket megcélzó Amorf Lovagok.

- Ez látszott a legpraktikusabb megoldásnak és nem is akartam kiadót keresni - nyilatkozta Tövisházi azzal kapcsolatban, hogy miért döntöttek az ingyenes letölthetőség mellett. A zenekar az új albumot barkács-erotikusként definiálja, emellett az eddig megjelent három lemez közül ezt tartják a legdallamosabbnak és a legkísérletezőbbnek is.

Címkék: Erik Sumo Band

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 06. 08:29, szombat | Belföld

Harmadfokú hőségriasztás lép életbe vasárnaptól péntek éjfélig

Harmadfokú hőségriasztás lép életbe vasárnaptól péntek éjfélig - tudatta a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közös közleményben pénteken.

2024. Július 06. 08:28, szombat | Belföld

Szijjártó Péter: minden adott, hogy a két új paksi blokk legkésőbb a következő évtized elején szolgálatba állhasson

Minden adott ahhoz, hogy a paksi atomerőmű két új blokkja legkésőbb a következő évtized legelejére szolgálatba állhasson, s így hozzájárulhasson Magyarország energiaellátásának biztonságához

2024. Július 06. 08:22, szombat | Belföld

Orbán Viktor: a következő fél év a békemisszióról szól

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet - az akkor végzendő munkát - békemissziónak tekinti -

2024. Július 06. 08:21, szombat | Belföld

Új kikötő nyílt a Balatonon

Háromszáz férőhelyes új kikötő kezdte meg első szezonját Alsóörsön Ypsilon Yacht Club néven - tájékoztatták az üzemeltetők pénteken az MTI-t.