Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Március 10. 11:31, szerda | Helyi sport

Ismét magas fölénnyel nyert az egyetemi kosárcsapat

Ismét magas fölénnyel nyert az egyetemi kosárcsapat

A 9. fordulóban a Veszprémi Egyetemi SC ellen lépett pályára a Mosonmagyaróvár Széchenyi Egyetem, a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokságban.

Néhány percet követően 4-22 volt a mosonmagyaróváriak előnye, már ekkor látszódott, hogy minél hamarabb szeretnék lezárni a mérkőzést. A negyed végén magabiztos előnnyel vezettek (15-41). A második negyedben növelte előnyét a Széchenyi Egyetem és gyors indításokból sikerült teljesen eldönteni a mérkőzést (32-64). A fordulás után ismét nagy különbség alakult ki a csapatok között, aztán az utolsó negyedben az előző játékrészek forgatókönyve érvényesült és magabiztos Mosonmagyaróvár siker született. A mieink részéről minden játékosnak sikerült pontot szereznie és 6 játékos is elérte a minimum 15 pontot.

Mónus Péter, a Veszprémi Egyetemi SC edzője: - Gratulálok ellenfelünknek, a jobb erőkből állnak és átrohantak rajtunk. Sajnos nagyon érződött a csapaton az előző napi meccs okozta fáradtság. Sok sikert kívánok szimpatikus ellenfelünknek, hogy elérjék céljaikat.
Laky Tibor, a Mosonmagyaróvár Széchenyi Egyetem vezetőezdője: - Utoljára itt jártunk, akkor kikaptunk, ilyen antréval indultunk neki a mai mérkőzésnek. Nekünk nagyon fontos az, hogy ne veszítsünk már el több mérkőzést, a fiúk partnerek voltak. Gratulálok mindkét csapatnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.